Scudo Sports

Bursa BF Tanışma, Tur ve Fırsat Sayfası ;-)

@Mutlu ÖZTÜRK
Bol bol rampa, temiz hava, çam ağaçları, bakacak tan Bursa manzarası, bol bol rampa inişi ve kondisyon yoksa uzun süreli bacak ağrısı yorgunluk sele iyi değilse popo batması . kendi adıma söylüyorum yılda bir kez uludağa çıkmak yeterli gerisi gereksiz amaç performans değilse. bir günü tırmanmaya ayırmak yerine daha değişik yerler gezilebilir görülebilir.

Bizim Mehmet D nin yaptım dediği tur ne oldu resim falan attım sahi nereye gitmişti o bir ara kayboldu ama neyse.

Scudo
@mustafa genç

Ayarlayın madem bir tur katılalım seve seve

Birde memete çok takılmayın artık ayıp çok uzadı be yaauu

Yok bana ise dokunma face mutlu Öztürk yazan bakabilir bursa istanbul albümüne ;-)

Birde izmir turu sanırım gene yanlız yapıcam katılımcı yok galiba

@Mutlu ÖZTÜRK

Evliyim ben bırakın tur düzenlemeyi yeşil pedal ın turlarına zor katılıyorum ara ara hafta sonu Narlıdere ye 70 km lik sucuk mangal turu var buyrun orda buluşalım.

benim davet etmeme ne luzum var yeşil pedal herkese açık bir grup isteyen gelir kimse sen kimsin diye sormaz bisikleti ve kaskı olan herkes katılabilir turlara
(link)

@Mutlu ÖZTÜRK

Buyrun orda buluşalım dedim ya adam daha ne istiyorsun. Bu davet değilmi?

Bu gün Anatolium mediamarkt tan aldım paketi 4 tl nilüfer deki şubede 8 TL Çin'den tanesini 4 tl ye almıştık çok ucuz kırmızı ve mavi ışık veriyorlar kesik kesik ve sürekli kadroya ve kaskın arkasına çok iyi oluyor alacaksanız kaçırmayın derim

https://i.hizliresim.com/mqZyz1.jpg

https://i.hizliresim.com/lBRGGk.jpg

unuttum birde kuru kafa tipinde olanı var daha küçük boyutta ledleri de küçük az ışık veriyor bunlardan

@mustafa genç
Evden gitmesi bes dakıka yarın bır gıdıp alıyım.Sadece iki renk var dimi Mustaafa abi

@ebubekir sözbir

Evet iki renk kırmızı olan kırmızı mavi olan mavi ışık veriyor bir tane kaskın arkasında var iki de kadronun arka sağ ve solunda gece görünmeyi kolaylaştırıyor iki adet para pilli çalışıyor biterse diye fazla aldım çünkü tek başına piller daha pahalıya geliyor gibi.

@Kağan Ayan

abim ebay dan almıştı tanesine 4 tl verdim dedi gelmesini 1.5 ay bekledik kargo çok gecikti hatta kargo gelmedi diye para iadesi yapmıştı gelince geri gönderdik parayı dün whatsapp tan fiyatının resmimi atınca şok geçirdi abim iki paket ona aldım gerisi de benim pil bitince pil almaktan ucuza geliyor böyle.

Bunların birde tekzen modeli var onlar daha küçük yapı olarak kaskın arkasına onlardan taktım. bunların tutturgaçları daha sağlam gibi tekzen dekiler de aynı ışığı veriyor yanlız ledlerin biri kırmızı biri mavi yanıyor hatta 3,4 farklı modu var arkadan Polis gibi görünüyor çifti 8 TL idi İstanbul dan getirdi abim bana burda varmı bilmiyorum bakacaktım varmı diye de mediamarkt ta kileri görünce vaz geçtim

@Kağan Ayan

Fotoğraflarda kadro cantası görmüştüm de senin siparişler yurtdışından geldi galiba Kağan abi :)

Selam Bursalı gençlik :)
Birisi bana Mudanya - Gölyazı - Kurşunlu rotası çizebilir mi acaba

Navigasyon suz bilmediğimiz uzun turlara çıkmamak lazım.

Pazar sabahı 6,30 civarı çıkışlı eski İnegöl yolu üzerinden (kestel'in üst tarafı uludağın etekleri saitabat şelalesi civarı) İnegöl'e gidiş , köfte molası ve normal yoldan dönüş , ilgilenen var mı?

@Mutlu ÖZTÜRK

Yarın geliyormusunuz yeşil pedal sucuk mangal turuna. Bu resmi bir davettir.

@seneryildiz

Şener abi kısmetse ben gelebilirim.Şelaleye de gidicek misin? Buluşma yeri neresi olucak ikimiz için de orta yolu bulursak güzel olur :)

Geri