Scudo Sports

Bursa BF Tanışma, Tur ve Fırsat Sayfası ;-)

@ErcanTürkoğlu
Bir daha herhangi bir tur yapicaginizda yine paylasirsaniz gelmek isteyenler olacaktir :)

Scudo
@ebubekir sözbir
Uludağ Turu fotoğraflarınızı gördüm gelecektim ama pek kendime güvenemedim açıkçası :)

@ErcanTürkoğlu

Biz de ilk defa ciktik.Cidden yorucu ve bir o kadar keyifli .Biz zaten amatoruz performans cikisi yapmiyoruz.bi dahaki sefere sizinle de cikmayi isterim

Benimle dalga geçen insanlar önce kendilerini bir sorgulasınlar. Sonra da kafalarındaki ön yargıları yıksınlar.ş Tabi eğer becerebilirlerse. Turdan geldim ama sizin şu dalgalarınızdan sıkıldım.

@Mehmet D.
Dalga gecmiyoruz aslinda senin bariz ve net bir sekilde hatta dahada dogrusu alenen soyledigin yalanlarin kalibinda cumleler kuruyoruz.

Kendimi sorguladim ve fark ettimki yalan soylemiyorum. Rampayi cikamadiysam cikamadim diyorum turum 10 saat surduyse 10 saat diyorum bunlari dedigim icin kimse beni assagilamiyor veya hor gormuyor aksine ispat cabam olmadigi icin kendi capimda birseyler hapmaya calistigimdan (en azindan ugrasrigimdan) dolayi destek oluyorlar.

Fakat sen yalan soyluyorsun. Saniyorsunki tek senin kafan calisiyoe ve burasi sanal bir ortam diye herkes seni ilah gorup inanacak. Bizim gibi insanlar mantiginin zorlandigi seyleri sorgularlar.

Mesela 8 saatte 400km gitmen gibi yada turu 1 ay once yaptigini iddaa edip hatta fotolari bugun/yarin kotucam diyip 1 ay gecmesine ragmen hala bir icraat olmamasi gibi.

Yetmediyse bir arkadasla tura cikip o yalanlarinin nasilda kumpirlik patates gibi patladigini gozleriyle gorup fotolar ile destekleyerek anlatmasi gibi.

Kusura bakma seni bozmak veya yasadigin hayaller alemini basina yikmak istemezdim ama dost aci soyler her ne kadar senin dostun olmasamda ve senin gibi bir dostum olmayacaksa bile bunlari senin iyiligin icin soyluyorum ki ileride daha redmi ve onemli bir ortamda biri yalanlarini şapardanatak diye alninin catina vurabilme ihtimalini ogren diye.

Saygilarimi sunarim Mehmet bey.

Arkadaslar nasip olursa yarın Iznige gezi turuna cikiyorum. Iznik golu ve merkezi gezecegim. Yaklasik 200 kilometreyi İnşallah bir günde alacağım .Katilmak isteyen arkadaslar olursa saat 6 gibi yola cikiyorum kismet olursa :)

@ebubekir sözbir

Ebubekir sendeki enerji ile eminim ki bunu başarabilirsin.ama hazırlıklı çık, dikkatli ol, bol resim çek :)
Zorlanırsan İznik'in içine kadar gitmeden dönebilirsin. Gölyaka köy kahvesinde çay iç benim için. Anısı vardır bende :)

@ebubekir sözbir
Gittiniz mi tura.

@ErcanTürkoğlu
İstanbul daysanız abim var orda bisiklet hastasıdır kendisi İstanbul da bisiklet malzemenin nerden ucuza alınacağını bilir isterseniz sorarım ona.
yok eğer Bursa'da yer söyleyin derseniz yok efendim Bursa da öyle bir yer ben bile İstanbul dan getirtiyorum malzemelerimi abime yanlız 45 tl lik çantadan pek birşey beklemeyin derim nasıl bir şey bakmıştınız sırt çantası olarakmı nasıl özelliği olsun mesela.

@mustafa genç
Bursadayım ama pazartesi İstanbul'a gideceğim. Eğer öğrenebilirseniz benim için çok iyi olur heybe arıyorum bisikletin arkasına şunun gibi http://www.antmenbisiklet.com/image/cache/data/9_11-500x500.jpg

Herkese selam ;-)

Uzun bir aradan sonra yeniden forum'a girebildim

Geçen ay istanbul turu yaptım tek başıma çok güzeldi bazı arkadaşları çağırdım ama teşrif edemediler malesef

Şimdide izmir turu planlıyorum gün ve zaman belli değil ama ortak karar alınabilir kaılan olurs şimdiden duyurulur

@Mutlu ÖZTÜRK

Mutlu abi artık senden bır Uludağ beklıyoruz.Hazır kondusyon zirvedeyken :)

@Mutlu ÖZTÜRK
Selam , kesin olmamakla birlikte 30 Ağustos Cumartesi çıkışlı bir tur düşünüyorum sahil şeridi veya güneye doğru eğer ortak noktalar bulunursa beraber çıkabiliriz tura.Siz konaklamayı nasıl düşünüyorsunuz?Ben çadır vs. düşünmüyorum mola yerlerinde öğretmenevi , misafirhane veya uygun pansiyonlarda kalmayı düşünüyorum.

Bu arada hafta sonu için yine kesin olmamakla birlikte eski inegöl yolundan bir inegöl turu düşünüyorum düşünen olursa.

@ebubekir sözbir

Bu hafta da Uludağ'da idim biliyorsun , o yüzden farklı bişeyler düşünüyorum ama nasip.

Aslında cumartesi gece kalmalı bir Karacabey boğazı turu düşüncem var ama o biraz uzak gibi.

@ebubekir sözbir

Ebubekir takıldın şu uludağa ne var orada merak ettim şimdi müsait olunca mutlaka çıkıp bakıcam

@seneryildiz

29/30/31 ağustosta festival var malum ama güney fikri olumlu proğram yapılabilir konaklama sorun değil

Geri