Scudo Sports

Bursa BF 19.06.2014 saat 18:00 Tanışma turu

@Mehmet D.

anladım kısaca delinin önde gideniyim yazsaydın da olurdu. Beraber pedallarken sana ayak uyduramamaktan korkuyorum açıkçası kesin yetişemem zaten de bi deneyelim olmadı basar gidersin.

Scudo
@mustafa genç

Neden be abi o kadar kötü mü :D

ben bu güne kadar kimseyi yarı yolda bırakmadım abi, murat abiye de sorabilirsin. ben sana ayak uydururum :D

çocuk bana 3 yıldır profesyonel olarak bisiklete biniyorum rampa falan tanımam ben diyordu otururken :D rampaya bir başladık ben şimdi ağırdan kasıyorum baktım arayı iyice açtın mı falan dedi gülüyordu :D ileride tıkanmaya başladı, bende enerji full kaslar yorulmadı da :D yanından bi geçiyorum sadece öyle bakıyor :D arayı 30 metre kadar açıyorum dur diye işaret ediyor :D

vakit erken iken yazayım sabah mudanya ya gelmek isteyen varsa bana ulaşsın beraber gezeriz acelemiz yok ramazan öncesi kimseyle yarıştığımız da yok maksat arkadaş ortamı olsun bisiklet bahane 0538 615 48 00 whatsapp line viber sms

biz Mudanya turuna çıktık perşembe günü, anlattıklarını okuyunca dedim basıp gidecek herhalde rezil olacağım arkasında bir ara gitmemeyi bile düşündüm bunun için tura ama onun bu iddialarını çürüttüm merak etmeyin o kondisyon ile mahalle bakkalına ancak gider gelir artık, ben pedal cevirdikce performansım artıyor açılıyorum o pedal cevirdikce daha fazla sürünüyor tozumu yuttu resmen arkada 80 kiloyum ayrıca ben. hatta bi ara kayboldu gözden dedim düştü öldü herhalde bir yerde bir kaç dakika sonra emekliye emekliye geldi. resimler üstte linki verilen konuda sabah paylaşıyorum.

@Murat Çağlayan 2

Üzerine gitmeyip ne yapacak insanlar! bahsettiği rakamlar doğa üstü fizik kurallarına karşı gelen rakamlar. Ben 1.5 saat 60 km/h ortalama hız ile gidebiliyorum demek nedemek!! Daha birde 300 km gidip ertesi gün bomba gibi kalkmasına nedemeli hipodromdan en iyi atı alın bir gün de 300 km yol yapın hayvan kırılır ölür yahu! Armstrong un dopingle yapamadığını bizim mehmet efendi yapıyormuş meğer valla neremizle güleceğimizi şaşırdık :D mehmet arkadaşımız ya şaka yaparak eğlenmeye çalışıyor yada matematikle arasında ciddi bir sorun var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@kerem oktar

ya senin fizik kurallarınla aran kötü yada senin mantığın yok. !! inegöl bursa arasını bilen bilir. Full inişli bir yol. O yolda km ortalama yaptım. KAmyon arkasında gelerek tabikide. Ayrıca bomba gibi kalktım falan demedim ben. Sadece yorgunluk yok demiştim. Eğer sen böyle düşünürsen senden hipodromda at değil, o atın anca bakıcısı olursun. Varsa bi iddiası olan buyursun ben buradayım.

@mustafa genç

hop dedik mustafa bey. Haddinizi aşmasanız iyi edersiniz. Evet basıp gidecektim ancak ben iki pedal çeviriyorum sonra baya bi gidiyorum ancak öyle kafa kafa gidiyorduk hatırlarsanız. Yine de arkamda kalmıştınız. Basıp gitmemekle afedersiniz ama hayvanlık etmişim ben bunu gördüm burada. Çünkü ben orada basmadıkça siz kendinizi birşey sanmışsınız. Kalın ve dişli 2,10 ebatındaki lastiklerle 16 kilo bisikletle, sırtta 8 kilo çantayla o aşırı sıcakta size ayak uydurmak aptallıkmış resmen. Keşke basıp gitseydim. Gerçi tozumu az yutmadınız. Şuan burada yaptığınız resmen küstahlık. Burada beni yermekten başka birşey yapmıyorsunuz. Kendi hatalarınızı görmüyorsunuz üstelik. Kim kimin tozunu yuttu acaba. Mudanyaya kadar önde ben gittim hep, gelirken de yolun yarısında önde ben vardım. Helee o son kentmeydanından sonra resmen ortalıktan kaybolmuştunuz. Güldürdünüz beni gerçekten vallahi ya :D sürünüyormuşum öyle mi :D çok komiksiniz ya. o yüzden mi sürekli arkama bakıyordum :D orada durdu su içtim ve lastikleri yıkadım v fren olduğu için. Şuan gerçekten küstahlık ediyorsunuz. Ben emeklemiş olabilirim ama siz resmen sürünüyordunuz.

Süperman sen bu hızla devam et aya bile uçarsın bisikletinle hatta neydi o salcano xrs 300 ünle :) fizik ve matematik kurallarını baya iyi biliyorsun galiba fizik bölümü mü okuyorsun yoksa :)

O yolu bilenlerden biri benim ama o yolda arabayla yapamadığım ortalama hızı sen bisikletinle yapmışsın senin ayaklarına gurban olsunlar süpermen :)

ben size sordum o çantada ne var diye yanına koca pompa almak yerine daha küçük bir pompa alabilirdin ve Son turdaki malzemeleri bırakabilirdin . bisikletim 14.5 kg üzerindeki çantalar da 2 Kilo geliyor mudanyaya kadar önde gitmenize ben izin verdim hatırlarsanız amacım sizi tartmaktı. kent meydanından sonra ortadan sen kayboldun öyle attın ki kendini trafiğin içine peşinden aklı başında olan gelmez di gelmedim de zaten kırmızı ışıkların yanıp yolun boşanmasını bekledim. v frende ilk kez lastik yıkandığını sizden duydum o kadar pedal bastık beraber hiç yanımda yıkamadın da son anda geride kalınca mı yıkadım diyorsun. fotoğrafları verecetim sana onu bile beklemedin arkamdan geliyordun ben burdan dalıyorum dedin gittin. Son olarakta mudanya ya inerken rampada arayı epey açtım demiştin açmana ben izin verdim 60 km hızla giderken ön lastiğimi arka lastiğine sürttürmemi bekliyordun o hızda.
mudanya dan bursa ya inişteki rampayı diyorsan sıcak hava ve gece işten çıktığım için uykusuzluk dan gözlerim yaşardı bunun için durup gözlüğü taktım yukarda unutmuşum takmayı.

tek de sarmıyorki bakkala ekmek almaya gider gibi ortada kendini kıyaslayacak birşeyler olması lazım

@Barış TURAN

Ben haftaya geleyim de sen gel haftaya bize katıl bak nasıl keyif alacaksın ;-) Turdan zevk alma garantisi veriyoruz :D

@mustafa genç

Sen de saracak yer arıyorsun hani :) Ben bi Bursaya geleyim de turlayacağız seninle de.

@Murat Çağlayan 2

haklısınız mustafa bey, bakkala gitmekle batuma gitmek arasında çok fark var :)

@Mehmet D.

bırak boşver tartışmayı nerden girdiysek bu olaya millete eğlence konusu olduk valla dalga geçiyorlar geldi geçti bitti tekrar buluşmak üzere

@Murat Çağlayan 2

inşallah, tanışmak isterim sizinle arkadaş oluruz bakarsınız

Geri