Scudo Sports

Bursa 7. tophane'den mudanya'ya bisiklet turu

katılacak mıyız

• evet

• hayır

• belki

• Toplam katılım
    7
Scudo
Yarın köyümün yağmurlarında yıkanacağım.Gelmek isterdim :harika:.Kaçırılmaması gerekilen bir fırsat olduğunu düşünüyorum.İmkanı olan varsa gitmeli :)

Ben katılıcam insallah da big bike sen katılcakmısın belirtmemişsin baslıgı acıp kacmıssın :d

Cık katılmayacam arefe günü sabah giderim tek başıma İstanbul dan gelen abimi karşılamaya

Ben gittim geldim güzeldi forma verdiler kendikimi cıkardım onu giydim herkes bi örnek olsun diye fakat cepler cok sığ ve lastikler gecsekti. Sonra bunu hesaba katmadan bi tümsek görünce atlayarak gecim dedim atladım ve gectim fakat sırtımdaki ceplerde bulunan telefon ve pompada fırlayıverdi. Bunu kendi formam varken hep yaptıgımdan ve düşmediginden böyle bişeye olasılık vermemiştim. Kösesi döküldü hafifi ekranda cizikler var kırık yok cok sükür. Onun dısında patlak lastik yok ve cekilişte bisiklet rehberi diye kitap cıktı sansıma.

Dönüşte bi cok kişi otobüsle dönmeyi tercih etti ben yine bisikletle döndüm güzel bi turdu. Az sonra yemek yeyip uyucam gece 23.30 da da işe gidicem allah kısmet ederse. 22.30 gibi kalkmam lazım ama tur iyidi. Toplamda 60 km civarı yol oldu ortalama 18.5 km ve max hızda 71 bayır assagı yaptım muhtemelen bi ara 65 gördüm inerkende 71 e cıkmıs demek.

Resimleride fırsat bulursam yarın paylasırım .Cok yok zaten.

Geri