Scudo Sports

burnaby dagi, vancouver BC Kanada

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
arkadaslar uzun zamandir bulundugum kanadada gokhan arkadasimla video cekmeye karar verdik, gecen hafta cektigimiz video cok guzel olmadi ama hic yoktan iyidir diyelim :D

suruculer: gokhan ayal = specialized demo
ugur cetmili = specialized p3

kamera: nikon d5000 18-70mm ve 70-300mm lik lenslerle cekilmistir

iste video

(link)

(link)

Scudo
uğur pink bike felan yükleyiversene videoyu, youtube yine sorun çıkartıyo :D

tebrikler, video cidden çok güzel olmuş. Bu işin peşini bırakmayın sakın. Devamını bekliyoruz.

tebrikler videonuz gayet güzel olmuş. izlediğim birçok downhill videolarından bazı kareler görüyorum:D devamını bekleriz

İştahımız kabardı...:) Ormana , dağlara gidesim var...

Süper olmuş gerçekten.. Tebrik ederim.. Umarım devamı gelir..

super olmus ugur tebrık ederım bende suan bayramdaki uludag inişimizin kask kamera montajlarını yapıyorum :) imovie de istedigim verimi alamadıgımdan sony vegasla yapıcagım montajı.
bir sorum olacak d5000 video modunda kendimi auto focus yapıyor yoksa sen sabıt bir netlık ayarlayıp sadece zoom in-out mı yaptın. en son d90 da dahi af yoktu.

@ErkaL

sagol erkal sizin videolarida dort gozle bekliyorum.

video cekmeye basladan once af olayi var ama cekmeye basladiktan sonra kendin ayarlaman gerekiyo. videoda dikkat ettiysen zoom artip azaliyo, onlarin hepsini lensle oynarak yaptim, focus uda uzerinden manual ayardim. af olsada kullanmam boylesi daha guzel :D

sabit kadro ve FS kadro arasındaki dağlar kadar farkı bu videoda çok çok net görme şansım oldu :D
düşüncelerim deki kararlılıkta kırılmış oldu :D:D

FS şart beyler..! :D:D
sizin geçtiğiniz yerle arkadaşın geçtiği yerlerde çok ciddi farklar var...

sanki biriniz Monster truck :D diğerinizde standart bir araç gibi :D

Harika videolar,teşekkürler paylaşım için...Yol bisikletini bırakıp FR mi takılsak,napsak :D

Geri