Scudo Sports

Burası neresi?

Tuğrul Tomba

Söz uçar, yazı kalır...
Tepki
1.472
İsim
Tuğrul Tomba
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar,
iş yerindeki bilgisayar açılırken windows farklı ve güzel resimler gösteriyor ve de soruyor "bu resmi beğendiniz mi?" diye. Ama neresi olduğunu yazmıyor. Bu resim bu sabah açılırken çıktı. Burası neresi acaba? Sağlıcakla kalınız.Adsız.png

Scudo
İlk Türkiye'de bir yer olabilir diye düşündüm. Aynısı olmasa da buraya çok benzer yerlerimiz var. Şelale ise Güney Amerika'da Iguazu ve Angel iyi diyolla.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Google görsel arat yaparak bulabilirsiniz. Örneğin bir cicek gördünüz fotosunu çekip google arama bölümünde görseli aratip çiçeğin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Merhabaaa,
arkadaşlar yorumlar ve yanıtlar için çok teşekkür ederim. Epey emek harcanmış cevaplar da var maaşallah. Duraace Dİ2 epey uzak da, bir tiagra ile yol bisikletine giriş yapayım bakayım. DuraAce Di2'li bisiklet parasına herhalde, tiagralı alu bir bisiklet +smart trainer+yeni bir laptop+zwift yapılabilir herhalde. Bu arada Konya ve Sinop halihazırda listemde, sırayla işalla. Hepiniz harikasınız, sağlıcakla kalınız.

Hocam,soyad tanıdık geldi de onun için,bir ara İtalyan kayak şampiyonu Alberto Tomba vardı.Bir akrabalık var mı ? :)

Ayrıca uçak biletleri için fiyatlandırma biraz tuzlu seçilmiş. 7300 Liraya gidiş geliş uçuş buldum, üstelik 9 taksit. :komik: Gitmeyi düşünenlere linkleri verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: slckats
forumun bu özelliğini seviyorum, biri bir güzel foto paylaşınca ardı arkası kesilmedi :)
sayenizde konya ve sinoptaki şelaleri listemize yazdım :harika:

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
(link) 6999euro

40milyar

@Tavariş Selam,
kendisi ben ortaokuldayken(1988-1990) şampiyon olmuştu. Akrabalık olmasını isterdim valla ne yalan söyleyeyim. Adam hem sprocu, hem şampiyon hem de yakışıklı :)
Soyadı benzerliği nedeniyle o zamanlar okulda lakabım alberto idi. :) Sağlıcakla...

Geri