Scudo Sports

buradan yetkililere sesleniyorum..!

Sizce de mariokaldato köşe yazarı olmalı mı ?

• Evet olmalı..

• Hayır olmamalı..

• Kesinlikle olmalı..

• Toplam katılım
    63

V3DAT

Forum Demirbaşı
Tepki
667
İsim
Vedat
Bisiklet
Corratec
Selam arkadaşlar bilmem farkındamısın yeni bi uygulama başlamış köşeyazarı diye benim tanıdığım bi köşe yazarı var kendisi bi cevher bi üstad kalem kurdu :) acaba onu neden köşe yazarı olarak göremiyoruz yazarlıksa yazarlık hepsi var herseyi taşıyor..

Burdan yetkililere sesleniyorum.. ! @mariokaldato ağabeyimizi köşeyazarı olarak görmek istiyoruz..!

https://media.giphy.com/media/3oEduXIcVVe6gpOygo/giphy.gif

Scudo
Fatih Portakal a sabah twit at :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Kesinlikle olmalıya bi + da burdan vereyim. Bu arada alamanyada bmx şov yapan yeğenime alplerin zirvesinde 2 aydır davnhil yapan kuzenime selam söylüyorum deniz seviyesine ulaşınca evi ara he tamam mı kereta!!

@avare_gezgin
Yeni yazilar gelecek insallah dostum. Simdi kendimi demliyorum

• Beğen
Tepkiler: avare_gezgin
@mariokaldato abim bende birkaç paragrafına denk gelip okumuş biri olarak evet oyu kullandım ama alrım o mercedesten bi tur...:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Köşe yazarlığı uzun zamandır var zaten. Konu o değil elbette. Bence sorulacak soru hangi köşenin yazarı olacak? Yaz köşesi kış köşesi? :D

• Beğen
@SerkanH
Ahahah :D

@mariokaldato Vaaay mariii.slm ve sevgi ile eski dostum.tanıdık bir yüz görünce ;)

Ajdarın sanatçı olduğu bir ülkede kaldıratonun neyi eksikki. Tabiki köşe yazarlığı onunda hakkıdır olabilmelidirde. Ama ben yinede hayır verdim zira ajdarada kaldıratoyada tahammül edemiyorum.

@kokomarmaris
Aleykum selam dostum. Cok sukur iyiyiz sen nasilsin

İş güç derken,geçen sene bu zamanlarda bel fıtığı çıkınca ara vermiştim.Tekrar yeni yeni fazla zorlamadan pedallamaya çalışıyorum.Dağ bayır gezmeyi çok özledim:(

• Beğen
Koselere atmayin abimizi. En ortada olsun buyuk puntolarla.

• Beğen
Geri