İlginiz için teşekkürler arkadaşlar maalesef daha yeni kendime gelebildim sınavların bitmesiyle
@yavuz öztürk
Güzellik ne kelime benim evim buraları

Tekirdağ Kumbağ dan Uçmakdere ye doğru giden dağ

Eskiden yolu topraktı ama artık kaymak asfalt yaptılar...Mükemmel bir yer eğer olur da bir gün İstanbul dan Saros a doğru gitmek isterseniz sahil kenarından gitmenizi tavsiye ederim, yalnız ilk deneyim biraz heyecanlandırır çünkü yolun kenarı baya uçurumdur

Hava güzel olunca aşağıda sudayım baktım dalga fazla yukarıda bisikletteyim
@Melih Çolak
Vayyy işte iniş budur, çok güzel ayarlamışlar yeri güzel organizasyon olmuş.En sonunda böyle 2-3 gün keşif gezisi ile ayarlamak gerekecek yerleri galiba.Yalnız şimdi aklıma geldi işin kötüsü gezdiğim yerlerde sürekli çoban sürüleri var özellikle de keçi, bunları koruyan bir kangallar var normalde köpekten hiç korkmam ama yanlarından hızlı geçmeye onları tedirgin etmeye gelmez, bir bakış attı mı bisikletten indirirler

Düşme olması normal, toprak çalı çırpı oldu mu en kötü sıyrık olur herhalde...Tabi sivri kayaya gelmemek gerekir benim çekincem hızımı alamayıp ağaca toslarken olası bir kırık dal ile karşılaşmam oluyor bu yüzden yerin önceden düzenlenmesi keşfedilmesi gerekiyor herhalde

Umarım bir gün ben de katılırım bu tarz bir organizasyona , teşekkürler.
@Osman Yener
Açıkçası yan giderken bile kayacak gibi hatta yürüyerek zor iniliyor o derece yani ama bisiklete atladı mı aşağıya kadar gider mi gider...Ondan sonrası ne olur bilemem

Yanlış bilgi olmasın burası yol gibi duruyor ama birisi söylemişti eğer yangın vs olursa diye gerekli yerleri böyle aralıyorlarmış yangın her yere yayılmasın diye..Ne kadar doğru bilemem tabi yoksa normalde insanın geçtiği bir yer değil, ara bir yerde ...
En iyisi kamerayla bir gün güzel bir yürüyüş yapacağım orada ondan sonra durumlar netleşir herhalde, herkese teşekkürler.