Scudo Sports

Burada yazmaktan başka bisikletle ilgili bir şey yapmayanlar...

@halil ibrahim duran

en fazla "bisik" deriz gerisini onlar tamamlar zaten :D
sizde birde evlat var of offf. o işleri iyice çetrefilli yapıyordur.

Scudo
Ooov. çok ağır olmuş bu başlık. bisikletçi kavgasında bile söylenmez bu laf :p

@Serkan Hodancı

Serkan bey, Gore firmasinin soguga ve yagmura karsi koruyan ceketleri var; Active Shell ve Paclite Shell diye gecer; nefes alan ama su ve ruzgar gecirmeyen bir urundur. Bu urunlerden hem Active, hem de Paclite shell ile uretilmis iki modelini kullaniyorum. Icime Thermoform'un termal icligini, onun ustune de uzunkollu formami giyiyorum. Bu sekilde teri hemen disari atiyor, usumuyor ve islanmiyorsunuz.

Bahsettigim Gore urunlerinin fiyatlari biraz el yakiyor, ama misal zamaninda Atlas Kamp'ta cok ufak defolu (marka baskisi hatali vs.) urunlerin satisi yapilmisti. 400-500 TL'lik ceketleri 100 lira gibi fiyatlardan sattilar, ben de o sekilde tanistim markayla. Bilmiyorum hala ellerinde var midir bu urunler. Arayip sormakta fayda var. Bazen ikinci el bolumunde de denk geliyorlar, bedeninize uygun bulursaniz bir deneyin derim.

Merhaba Mehmet bey;
Kullanmakta olduğum ürünü İntersport mağazasından aldım. Yağmur, Rüzgar geçirmiyor. Nefes alan bir özelliği var. Sorun benim aşırı terlemem. Benimle tura çıkan birisi bir iki damla alnından ter iner. Ben de ise; hani bahçeyi sulamak için açık bırakılan hortum vardır ya. İşte aynen öyleyim.. Tek çözüm uzun kollu forma ve termal içlik. Durduğum yerde de bu rüzgarlığı giyiyorum..

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bir itiraftada ben bulunayım. En son geçen pazar bisiklet kullandım. Eylül ayındaki uzun turdan mı ne olsa gerek üzerime bir rehavet çöktü... Normalde bugün pedallamam lazımdı ama tembelliğim üzerimde...
Hatta iki bisikletimin lastiklerinide bugün değiştirmem lazım ama üşeniyorum...

Lütfen bana gaz verin... :))))

Geri