Scudo Sports

Burada bisiklet sürülür mü?

@specific
Tedbirliyimdir hocam, endişe etmeyin. Ama yine de sakinliğimi korurum :harika:

• Beğen
Tepkiler: specific
Scudo
Bisiklet sürmeyi bırak,asıl soru :" Oradan aşağıya baksak yer görülür mü?" olmalı. :)

@-Skynet-
İmkanı yok göremezsin dürbünle bakman lazım diğer bir deyişle Sen Robinhood'sun lakin bura orman de...;):krnz:

@mariokaldato ya örnek olmasını dilediğim video. Kaldato bunu sende başarabilirsin ve bu hazzı senin de yaşaman hakkın. Ohhh ne güzel adrenalin. Bursada yüksek bina bulamazsan stanbuldakilere bir bak. Yalnız yüksek olsun. Yüksek yüksek dahada yüksek. Bir terslik halinde senin kıymetli anını forumda yaşatacağız. Söz.

Bu tarz sürüşleri yapanların zekasının problemli olduğu kesin.Kendisinin ölmesi ni geç onca trafikt insan var o insanlarada yazık.Düşse neler olur neler orda
insanlar yok yere canından olur.Allah ıslah etsin ne diyelim.Açıkcası ben görsem gider bir güzel sopalarım o sıpayı :D

Ya Canlar evden çıkamadığımiz bu günlerde baya aksiyon yaşadım, bu başlık altında , aslında denendi mi bilmiyorum ama bisikletle uzay atlayışı yapmış gibi oldum.:harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ya Canlar evden çıkamadığımiz bu günlerde baya aksiyon yaşadım, bu başlık altında , aslında denendi mi bilmiyorum ama bisikletle uzay atlayışı yapmış gibi oldum.:harika:
Olabilir aslında. C 130, C 160 gibi askeri uçaklarla çıkılabilecek en yüksek irtifadan, kargo bölümünden havada havaya sürerek çıkış yapılabilir. Belki uzaydan atlanılmaz ama zevkli olur. Masrafı ağır olur ancak 😁.

@Cemal Ç. Dediğin C tipi uçaklarla ucmuslugum var aslında o tarz uçakların rampaları açılınca vercen pedalın gözüne salacan kendini boşluğa, paraşüt açılmazsa çekecen kelime-i şehadet :harika:

Tek teker yapmadığı için eksi verdim :D

Geri