Scudo Sports

Burada bisiklet sürülür mü?

Scudo
Yazıktır, günahtır, canını bu kadar tehlikeye atmak değer mi birkaç tık elde etmek uğruna?
Kaç tane can gidiyor dünyada, böyle abuk subuk cesaret gösterisi çekmeye çalışırken.
Sakın denemeyiniz !!! :(

Erkek olduğunu kanıtlama derdinde bu gibilerin bir çoğu. Yazık...

Tez vakitte Türkiye şubesi olan genç youtuber arkadaş ile tanıştırılsınlar. Belki ikisi birden spora fayda sağlayabilir. :D

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
O eleman askere gidecekti en son,belki dönünce hayır için buluşturmak lazım :D

• Beğen
Şöyle bir baktım da ne izledim diye kendime sordum. Enteresan gerçekten.

Böyle delileri izlerken bile ful koruma giymek lazım...:D

Affınıza sığınarak 1. video = Salak 2. video= Profesyonel (adamın işi bu) benim düşüncem tabi...

tek tekerle yaparım bunları pehhhh o_O

şaka maka avuçlarım terledi aminimyum

Yahu ne tık uğruna canını tehlikeye atması, ne erkek olduğunu kanıtlama çabası ya :acpsnr:

Tık almak için yapmıyor, yapabildiği için tık alıyor. Bence tık alacak bir video da değil ya neyse :) böyle içerikler varken dönüp bakmam bile

Bunlar bunu yaparken bizim nie içimiz gıdıklanıyor, bunla zevk alırken biz niye geriliyoruz. Bu işte bir terslik var. :=)

• Beğen
Hayatta kalanlar bir kaç tık, biraz para, biraz övgü, "sen neymişsin be abi" bakışları vs. alıyor, ama ölenler unutulup gidiyor. Bir yazı okumuştum dün; yaklaşık 1000 metrelik granit bir dağa hiçbir ip, ekipman vs. kullanmadan dağ tırmanışı yapan biriyle ilgili; "free-soloing" deniyormuş bu işe de; sadece o yazıda 3 tane "rahmetliden" bahsediliyor; artık başka kaç kişi daha öldüyse...

"
Climbers have been speculating for years about a possible free solo of El Capitan, but there have only been two other people who have publicly said they seriously considered it. One was Michael Reardon, a free soloist who drowned in 2007 after being swept from a ledge below a sea cliff in Ireland. The other was Dean Potter, who died in a base jumping accident in Yosemite in 2015.

John Bachar, the greatest free soloist of the 1970s, who died while climbing un-roped in 2009 at age 52, never considered it
"

(link)

Tercih işte. Hayat çok kıymetli, geri döneni duymadım hiç. Zaten çok kısa. Bu kadar kıymetli olunca da azami hassas olmak mantıklı olanı ama insanoğlu işte ne yapacağı bazen ön görülemiyor. Hayatı pahasına adam şu riski alıyor. Ben de duyuyorum -özellikle Rusya'da- platformlara tırmanan tiplerden uçup ölenleri. Değer mi? Ne uğruna olursa olsun bence değmez. Ama tercihler işte...

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
@Boagrius

Hiç gerilmemek de iyi değil. Yaptığınız hızın farkında değilsiniz, farkında olmak, hızdan, kontrol kaybından biraz korkmak lazım.

• Beğen
Geri