Scudo Sports

Bununla bacak çalışılır mı ?

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
(link)

http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_869557.jpg

İki bacağımın arasına kıstırıp ortaya doğru sıkıştırsam ne gibi faydaları olur ?

Scudo
Direnç lastiği alıp daha güzel çalışabilirsin. Vücudunun her yerini çalıştırabilirsin bunlarla, resistance bands workout diye ararsan bulursun hareketleri.

yay çalışmayı asla tavsiye etmiyorum.sakatlık riskini çok arttırıyor.hareketi yaparken her noktayı aynı kuvvette çalıştırmıyor.çalışacaksanız en güzeli ağırlıkla çalışmak ya da evde squat çalışmak.ama dizi ileri geri oynatmadan.

(link) bu hareket gibi çalışılabilir ama dizleri hafif öne oynatmış burada.en ideali dizleri hiç ileri oynatmadan yapmak

• Beğen
Tepkiler: MuhammedAAA
Başlangıç seviyesinde quadrisepslleri güçlendirmek istiyorsan , şuan için (yani başlangıç seviyesinde) yapılacak en iyi çalışma squad olacaktır senin için . Squad ı bir çok şekilde yapabilirsin kasların fonksiyonel çalışabilmesi için fonksiyonel egzersizlere göz at fonksiyonel yapılan squadlar var kaliteli çalışmalar , iyi verim elde edersin. Eğer bisikletçilerin istediği türden kalf güçlendirmek istiyorsan en iyi tavsiye edebileceğim çalışma 40-45 dakikalık parmak ucu orta tempo koşular orta tempoyu da max. nabız oranının(220-yaş) %55-70 arası olarak hesaplamalısın. Çünkü vücutta max nabzın % 40 ının altında kalan egzersizlerin veya çalışmaların vucüda hiç bir katkısı veya getirisi yoktur. Sağlık olarak da bir şey kazandırmaz .

• Beğen
karakartal beyinde gösterdiği videodaki gibi olabilir. Ben size "Hakan Demiray" hocanın antremanlarını öneririm.

GÜNDE SADECE 10 DAKİKA DA KALÇALARINIZI VE BACAKLARINIZI SIKILAŞTIRIN:

Umarım faydalı olur.

• Beğen
bacak çalışmadaki amacın nedir? nereni çalıştırmak istiyorsun?ne kadardır spor yapıyorsun? yaşın kaç,kilon nedir? hangi sporla ilgileniyorsun? sorun biraz abest,bir halk koymuşsun,bunun amacı ve çalışma nedeni var?ama sen uygunmusun?

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
bisikletçiler calfları için parmak ucu koşularmı yapıyor?yapmalılarmı?ayrıca güç ile dayanıklılığı karıştırmamak gerek diye düşünüyorum.

bisikletçiler calfları için parmak ucu koşularmı yapıyor?yapmalılarmı?ayrıca güç ile dayanıklılığı karıştırmamak gerek diye düşünüyorum.

@Aşkın Şentürk

bisikletçiler calfları için parmak ucu koşularmı yapıyor?yapmalılarmı?ayrıca güç ile dayanıklılığı karıştırmamak gerek diye düşünüyorum.yukarıdaki iki mesajda alıntı yapmama rağmen almadı sanırım ,iligili moderatör arkadaş o iki mesajı silerse kirlilik olmaz.

Geri