Scudo Sports

Bunu yapan üniversite ögrencisi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Sabah saatlerinde kendisi gozaltina alinmis 5 civarlari daha sonra serbest birakilmis ne yazik ki bir cezai yaptitim bile yok memleketimizde

Scudo
300 tl ceza kesilmiş ve birde koruyucu polis tutulmuş diye okudum bu elemanın sonu çok kötü olacak eskişehirde linç edilir attığı twitler okusanız çıldırırsınız :evil:

@Melih Çolak

Kedi'nin canına kıyan cani için koruma polisi verirler,ama eşinden şiddet gören için koruma polisi vermezler..

Hemşire'ye saldıran kapkaç'cı için ise,iyi hal indiriminden ceza vermişler, (link)

Adalet nerede bilen var ise beri gelsin.

300tl mi? adalete de güven kalmadı, bu adam bu işi kazayla yapmadı, zevk alarak yaptı. Yarın bir gün çoluk çocuk kesmeyeceğini kimse garanti edemez, parası neyse verip bu işi tekrar yapmayacağını da garanti edemez. Ben hayatımda hiç bir zaman şiddet yanlısı olmadım, ne insana ne de hayvana karşı. Ama bu ne insan ne de hayvan olarak sınıflandıramadığım pislik olur da karşıma çıkarsa sinirlerime hakim olamamaktan korkuyorum, çıkmasın. Eminim ki ona yapacaklarım hem kendimi, hem de o herife ceza verilmesini beklerken adeta "şaka" yapılmasını içine sindiremeyen bu kadar insanı tatmin edecektir zira ben ne o kedi kadar çaresiz ne de küçüğüm, elimden de çok şey gelir. Eğer gerçekten öyle milletle paylaşıp ego tatmini yapacak kadar psikopatsa beni de kessin karşılaştığımızda, çünkü tek çıkar yolu bu olacak.

türkiyede adalet yok . evine giren hırsıza müdahalede bile sen suçlu oluyosun bu kadar saçma işte en iyisi kendi adaletini kendin vermek !

peki ya o karşısındaki konuştugu kişi ne oldu oda yanlış anlamadıysam babasını kesicekmiş konu zaten bu olaydan hortlayıp kedi konusuna dönmüş o hepden kaynadı arada bence onuda bir psikoloğa götürmek gerek. ayrıca o şahıs ya kuldan bulur belasını yada yaradandan merak etmeyin.

ben şu hikaye ile büyüdüm.
bir zamanlar çobanın biri, sinekleri yakalar ve tikeni sineklerin arkasından karnına sokup sineğin ucunda inlemesini seyredermiş. ve sonuçda oda bulmuş cezasını nasılmı?
duvarın üstünde otururken dengesini kaybedip, duvarın altında duran fasulye sırıklarının üstüne, kazıklı voyvoda nın kazığa oturtması gibi oturu vermiş ve orada o işkence ederek öldürdüğü sinekler gibi inleyerek ölmüş.

hiçbir suç cezasız kalmaz ya ilahi olur yada kanuni muhakkak olur.

Katlettiği kedi ondan daha kıymetli. Bir çok küfür ağzıma geliyor ama edebimden susuyorum.

her zaman dedim yine diyorum bu ülkede adalet bazılarına daha adil memleketi boşverelim bu önerim için muhtemelen forumdan atıla bilirim ama kediye bunu yapanı alacaksın ibreti alem için istanbulda istiklalde ankarada kızılay meydanında izmirde saat kulesinin dibinde tecavüz edeceksin yani böylelerine tecavüz suç olmamalı...

Memleketimizin,ülkemizin ve insanlarımızın o kadar sorunu var ki,saymakla bitmez. bir cani,binlerce insanları yorabiliyor,bunun gibilerini hapise atacaksın,insan oluncaya kadar çekecek cezasını..halen twitter 'de kudurmaya devam ediyor,insanlıktan nasibini almamış adi yaratık.

CNN de 5n1k programında bu konu şu an görüşülüyor.. canlı yayında..

Cüneyt Özdemir konuk olarak hayvan hakları kuruluşlarından birinin avukatını davet etmiş, vicdansız adam kediyi aldığı kafe şikayette bulunursa sahipli hayvana kötü muameleden 3 ay dan başlayan hapis cezasına çarptırılabilirmiş.Yüce Rabbim yarattığın tüm canlıları bu hasta ruhlu kişilerden koru..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Orhanalkaya

Üniversitesi sınavlarına hazırlanan biri olarak söylüyorum : Üniversite kazanmak değil; kazanamamak zor.

@ismail eren

Her şeyi siyasete bağlayıp durmayın. Afedersiniz ama herkes aptal bir siz akıllısınız sanki. Insanlar kazaları art niyetle yapmıyor.Bu kişi kediyi acımasızca öldürüyor. Olayları birbirine karıştırmayın. Lütfen tutarlı olun.

@Abdullah Cimis

Siyasetse siyaset İsmail abim çok doğru yazmış inkar edene söylenecek pek bir söz yok ayrıca esas konu trafik kazası değil mesajın sonudur.

• Beğen
Tepkiler: Sahin Kiziltug
@Berke1903
Böyle bir başlığın altına yazılacak şey mi bu?

yaz gelse artık,yine birbirimize sarmaya başladık..

@Serkan Mıstınoğlu

Derler ya "veli ile deli arasında ince bir çizgi vardır". Bende twitterden gördüm, çocuğun resimlerine baktım. Normal biri gibi görünmedi bana ..

Loading.. %61

bu kedi katili soysuz herif bin lira küsür ceza ile kurtuldu.

Böyle bir başlığın altına yazılacak şeyleri sıralayalım o zaman.

-Tü kaka çocuk.
-Ana babasına lanet.
-Hayvanlar ne güzel.
-İnsanlar bazen daha hayvan.(Bunu çözemedim, hani hayvanlar güzeldi?)
-Çocuk rock müzik dinledi.Saçı uzun.
-Üniversite gibi dünyanın en mükemmel kurumuna nasıl girmiş?
-Para cezası yetmez, asmak, kesmek, recm, tecavüz falan lazım.
-Rabbim bizi koru. Amin.

Konu kapatılabilir. Admin göreve.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Yetişkin bir cani.

Bu psikopat katili psikolojik olarak gözetim altında tedavi etmeden veya hapis yatırmadan sadece para cezasıyla sokağa salınması büyük hata.

İnternete sansür vs. gibi yasaların jet hızıyla geçirildiği memleketimizde neden bu psikopatlara karşı bir yasa oluşturulmaz ??

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri