Scudo Sports

Bunu yapan üniversite ögrencisi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Simdi tamam orada katiliyorum ama üniversiteye kadar bu cocugun hic mi etrafindaki ogretmenleri farketmedi bunun psikopat oldugunu ben yukaridada onu yazdim napayim ben bu herifin universite okumuslugunu o yasa gelene kadar kimse farketmedi mi bunun psikopat oldugunu olay bu universiteye kadar nasil geliyor bu sapkin herif takildigim nokta bu benim

Yukarida yazdigim bu
Ama bana burada baslik üniversite okumussa ne alaka derseniz yanlis yaparsiniz bu yaşa kadar kaç ogretmen girmistir bunun derslerine hic biri bu sapik ruhu ailesiyle goruserek tedavi etmeye calismadi
Eminim kimse ugrasmamistir bana dokunmayan yilan bin yaşasin
Vatandasin twitter hesabina bakarsaniz olayin kökünü daha iyi anlarsiniz egitim ama ilk basta ailedeki egitim

Scudo
@Orhanalkaya

Bende onu diyorum çalışkan olmakla zeki olmak aynı şeyler değil , asıl siz bir aratın bulamazsanız açıklayabilirim.

@Yücel Dk
Zeka dogustan gelir akillilik tecrubeyle kazanilir ve akil iradesiyle calisilir,ama sen bir yerden girdin universiteye giremessek gerizekalimiyiz diye ne bileyim ben ne dedigini kendin anlamamisin benim dedigimi alinti yapmisin gene bir seyler diyorsun ? Kendin bir anlatsana ne diyorsun bir aciklada kendini rahatla

Bak bi ben çaliskan da demedim zeki de demedim akilli da baskasindan alinti yaparak acikladim sen neyi ispatlamaya calisiyorsun universiteye giremeyen gerizekali mi diyorsun bir anlat yahu gülmekten karnima agri girdi :)
Yucel bak simdi sakince klavyeyi birak ve yatagina yönel yarin sakin kafayla bilgisayarini ac oku yazdiklarini caliskani sen demisin zekiyi sen demisin akilliyi baskasi demis sen ne anlatmaya calisiyorsun ? :) gerizekaliyi unutmayalim ;)

@Orhanalkaya
Açıklamalarınıza göre üniversiteye gidenlerin hepsi belli bir seviyede zeki adamlarmış diyorum ki her üniversiteye giden aynı seviyede mi? Ama siz hala ısrarla aynı şeyi söylüyorsunuz, burda komik birşey yok. Sadece dediklerinize katılmıyorum. Her üniversite okuyan belli birşey görmüş kişiler olmuyor.Bu arada üniversiteye gidenler zeki olur diye birşey demiyorum kendi yazdıklarını okursanız üniversiteye gidenler belli seviyede elit insanlar olur gibi bir sonuç çıkıyor.Bu arada tebrik ederim zeka ve çalışkan olmanın farkını biliyorsunuz :).

Yücel hakikaten klavyeyi birak nerede elit demisim ben nerede demisim bir alinti yapta göster hadi ya konuyu iyice dagittik zaten.belli bir seviyede demiyorum bak 3 tur yaziyorum bu yasa gelene kadar hic mi bir ogretmen farketmedi bu sapik ruhu diyorum universiteye gelene kadar hic mi birisi farketmesi diyorum universitede hic mi bir ogretmeni anlamadi diyorum bu kadar mi duyarsiz bunun ogretmenleri bu yasa kadar getirenleri diyorum

@Orhanalkaya

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim. Bir sürü formasyon dersi de aldım. Staj a da gittim. Yüksek lisans doktora çalışmaları için ilk okul orta okullara da gittim. Önümüzdeki 4 ay içersin de 5 tane daha dersi verirsem atama bekleyen bir Fen bilimleri öğretmeni olacağım. Merak etmeyin sizin eleştirdiğiniz tipte bir öğretmen olacağımı hiç zannetmiyorum. Bu yüzden yazmadım bunu zaten. Madem insanın psikolojik durumu ile ilgili problemleri yüzünden böyle bir olay olduğunu düşünüyorsunuz. O zaman kesin ifade kullanımızın yanlış olduğunu söylemek isterim size. Bir çok üniversite öğrencisi o yaşa gelene kadar ailesi ile birlikte yaşar. Ailenin ortamı iyi olabileceği kadar kötü de olabilir. Çocuk çok aşırı baskı uygulayan bir ailede yetişmiş ve hatta aileden şiddet görmüş ise üniversite eğitimini şehir dışında ailesinden uzakta yapıyorsa gayet böyle sapkınlıklara yönelebilir. İçindeki bastırdığı nefreti dışa vurabilir. Yani illaki sizin dediğiniz gibi onca öğretmen bu durumu farkedememiş olabilir. Bu kötüye yönelim ailenin baskısından kurtulduktan sonra da oluşmuş olabilir. Bana bu olayın üniversite öğrenciliği ile alakası yok derseniz yanlış yaparsınız demişsiniz. Bende bence yanlış yaptıklarınızı söyleyeyim. Bu olayın bireyin üniversite öğrencisi olmasıyla kesinlikle bir alakası yoktur. Bu birincisi. Üniversite ye her gelen psikolojik olarak sorunsuz olacak yada sorunsuz kalacak diye bir şey yok. Yeri gelir insan melek gibi kalır. Yeri gelir bunun gibi ruh hastası manyak dele psikopat bir şey olur. Pekala buna benzer bir olayı üniversite öğrencisi olmayan biride yapabilir. İkincisi birey psikolojik durumu doğrultusunda bu tarz eylemlerde bulunur. Psikolojik sorunları olabileceği konusunda sizinle hem fikirim ancak illa yıllardan beri süre gelen sorunlar olacak diye kesin bir şey de yok. Önceden baskı altındayken birey öfkeyi ve nefreti bilinçaltında bastırmış zamanı geldiğinde üzerindeki baskı büyük ölçüde kalkınca öfke ve nefreti açığa çıkarmış olabilir. Bunu bir çok öğretmen hiç görmemiş olabilir. Çünkü hiç olmamış olabilir yani. Ama eğer sizin dediğiniz gibi bu herif yıllardan beri böle ise ve kimse bir şey yapmamışsa orada önce ailenin daha sonrada başta okullardaki rehber öğretmenler olmak üzere okuldaki öğretmenlerin kabahati vardır. Olayın üniversite öğrenciliğinden yada onca öğretmenin kişinin öyle olduğunu görmediğinden çok kişinin psikolojik sağlığının yerinde olmadığını bu denli yetiştiği yönünü vurgulasanız doğru yapmış olurdunuz.

Demişsiniz ki , üniversite öğrencisi belli bir seviyede insandır. Bende diyorum ki her üniversite öğrencisi belli seviyede insanlardan değil . Örnekleri de zaten paylaşımınızdan belli oluyor. Ben sadece sizin görüsünüze katılmadıgımı belirttim siz hala bana zeki çalışkan farkını anlatıyorsunuz. Bilmem demek istediğimi anladınız mı. Üniversiteye giden ne kişiler var ki insan olduğuna bin şahit ister .

Bu vatandasin ilk oldurdugu kedi degilmmis diger kestigi kedileride twiterdan arkadaslarina fotograf yollayarak ifşa etmis yani cocuk kimsenin umrunda degilmis sapik ruhlu herif yucel ve omere ozel mesaj atildi

Özel mesajı cevapladım. Olayı buradan önce facebook ta görmüştüm zaten. İçim kaldırmadığı için resimlere bile bakmamıştım ilk tepkimde küfür dolu olmuştu hatta. Duyarlılık ve paylaşım için teşekkürler. Bu dünyanın birde öbür dünyası var bunun farkında değil galiba hayvana bunu yapan hıyar. İnşallah beter olur. Ne denilebilir ki başka.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Malesef, 5199 sayılı yasa gereği işlediği suç kabahat'ler kanunu'na girecek ve para ödeyerek kurtulacak. 5199 sayılı yasanın acieln TCK kapsamı altına alınması gerekmektedir. Bu durum, yıllardır defalarca dile getirilmiş ancak sonuç alınamamıştır.
Bence, vicdan ve merhametten uzak büyümüş ve malesef bu yaşa kadar gelmiş bu zavallının gerçekleştirdiği akıllara durgunluk veren bu olayın, üniversite öğrencisi olması ile uzaktan yakından alakası yoktur, olamaz.
Çünkü; "Tahsil cehaleti alır, eşeklik baki kalır".
Sözün sahibi Fuzuli'dir, ve aslı da şöyledir;
"Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır". [Fuzuli]

arkadaşlar;
sakin olalım.
bu tip kamuoyunun tepkisini ve ilgisini çekecek şeyler siyasi bir takım şeylerin döndüğü, milyonlarca insanı etkileyecek pisliklerin yapıldığı dönemlerde hep üretilir.
maalesef bu olayda kamuoyu dikkati dağıtmak için yapılmış bir kurgu.
Türkiye'de sadece trafik kazalarında bir günde ortalama 25 kişi ölüyor,
yollarda otomobiller bisikletlilerin üzerine sürüyor,
dolandırıcılık, hortumculuk almış başını gitmiş,
kedi-köpeklerden konuşacak olursak bir günde karayollarında can veren kedi köpek sayısı belkide binlercedir (haftasonu Yalova-Manisa gidip geldim, en az 20 tane gördüm).
artık interneti dahi özgürce kullanamayacak bir konuma gelmişken kusura bakmayın ama kedili köpekli tiyatrolar umurumda değil.
.
dipnot: kimse farkında değil ama son torba yasa ile ülke genelinde tüm okul müdürleri yöneticileri görevinden alındı ve yeniden görevlendirme yapılacak.
güya cemaat adamları temizleniyor.
ama asıl amaç okullarda seçim sandıkları başında duracak kişileri organize etmek.
adamlar sandık başları organize ediyorlar ama biz hala kedi-köpek muhabbeti yapıyoruz.
UYANIN ARKADAŞLAR

sabah sabah nasıl moralimi bozdu allah ın cezası ya !!!!

Hayvanlarla büyüyen toplum değiliz. Pis diye evlerde hayvan beslenmez. Sonuçları da böyle korkunç oluyor.

@cenkduran
Cenk bey, bu durumun toplumumuz ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, aslına bakarsanız asıl bizim toplumumuz hayvanlar ile büyüyor. Bu olay tamamen kişilik sorunu ile alakalı.Toplumumuzu bu kefenin içine koymak yanlış olur.

(link)

Bu cani için kelimeler kıyafetsiz kalıyor..Adalet desen Allah'a emanet,neyse Allah versin cezasını..

@ismail eren

Bakmadım habere kasıtlı olarak; kaldırmıyor içim böyle şeyleri, evimde iki, arka bahçemde 4 kedim var.
Ancak toplumun birebir yansıması değil forum, bunu her şeyden önce kabullenmek lazım.
İki sene oldu olmadı, hatırlayanlarınız olacaktır. Başbakana sormuştu Ruşen Çakır 'ama öldü' diye. Başbakanın yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor.
İnsanına baş sorumlusu tarafından verilen değeri bildikçe bu vaziyetler maalesef şaşırtmıyor, şaşırtmamalı.
Geniş ölçekte bakmak lazım, eğer bir kültür inşa edilecek ise beraber ve tutarlı olmalı.

Konuyu takip etmekteyim fakat cesaret edip ne fotoğrafına bakabildim nede videoyu açabildim. Yüreğim bakmaya el vermezken nasıl olur da işkence çektirip öldürebilir bir canlıyı böyle bir kişilik. Çocukluğumdan beri farklı farklı hayvan besledim evimde. 3 4 yaşındayken tırtıl beslediğimi hatırlıyorum öldüğünde ki psikolojimi hatırlıyorum. Ölen 1 adet 2 tlik balığıma üzülüşümü biliyorum da nasıl oluyor böyle bir caniliği yapıyor bu insanlar. Sanırım insanlık duygularını yitirmiş böyle kişilikler. Bir nevi kavgada insan öldürmeyi anlıyabiliyorum sinir halindeyken ne yaptığını bilmiyor sonradan pişman oluyor tahrik olduğu için yapıyor diyebilirim de bir hayvan seni nasıl tahrik eder de bırakın kesmeyi vurmaya cürret edersin. Çok üzgünüm bu konular hakkında sadece ülkemizde değil dünyada böyle kişiliksiz kişilerin olduğunu biliyoruz. Önüne geçebilmek ne denli mümkün bana göre çok zor. Çocukluğundan kalma ailevi tramvaları bu gibi savunmasız canlılara uygulayıp zevk alıyorlar çocukluğuna indiremiyceğimiz için daha çok bu tip haberleri okuyabiliriz. Ki Önümüzde ki 50 yıl içerisinde bu gibi gençler daha da fazlalaşacağını düşünüyorum. Çok üzüldüm bu habere

Arkadaşlar Dini gereklilikleri burada konu edilmesinin hiç gereği yoktur. Bilinçsiz bir toplumuz bunun farkında herkes fakat bu konuyla kurban bayramının yakın uzak bir ilişkisi yok konuyu ne siyasete nede dine saptırmayın daha çirkin tartışmalar bu forumda görülmesi gereken en son şey. Bilinçsiz bir toplum olmaktan çıkarıldığımız zaman dini gereklilikleri düzgünce yerine getirebileceğiz. Konu iyice saptırılmasın.

Aklıma köpeğe çarpmamak için takla atıp şehit olan asker geldi. Bir yanda buzlu zeminde köpeği görünce hiç düşünmeden direksiyonu kıran bir İNSAN diğer tarafta masum bir canlıyı katleden bir HAYVAN... ( Bir düzeltme yapayım hayvan demek çok yanlış oldu tabiri caizse sıfatsız mahlukat diyorum.)

@GökhanSemiz

Yalnız bu cani'ye hayvan dersek,hayvanlara hakaret etmiş oluruz..

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
@Çağlayan

Haklısınız ne yazacağımı bilemedim emin olun. İnsan desek olmuyor , hayvan desek olmuyor...

Hayvanları aşırı derecede seven biri olarak o sıfatsız mahlukata hayvan demek yanlış oldu aslında ama en uygun tabir sıfatsız mahlukat olsa gerek.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri