Scudo Sports

Bunu nerde bulurum

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Bisiklet için ışık almıştım
Ama taktığım mandal kayboldu

Öyle bi şey nerde bulabilirim?

Scudo
O kadar sinir bozucu bir durum ki aynısını defalarca yaşadım :) @Gökçe Ç siz kaybetmişsiniz ben devamlı kırıyordum o parçayı. Her seferinde yenisini aldım. Çözümü bu oldu bana :) En son usb li bir şey aldı. Plastik bir kordon var, kırılma derdi yok.

@caesar ya ben kaliteli olsun diye fenere iyi para verdim
Ondan gözden çıkaramıyorum :)
Evet çok sinir bir şey yafu.

@Gökçe Ç Araman da başarılar o zaman :) Denk gelirsem paylaşırım burada yine.

Banggood.com ya da aliexpress.com dan siparisle getirebilirsin. Orda bu tur parcalar bulunuyor. Ben gezerken sizin dediginiz parcalara denk gelmistim. Cinden geldigi ici 15-30 arasi geliyor. Beklemesi biraz zahmetli ama bir bakmani oneririm ;)

benimde kırılmıştı zamanında bunlardan almıştım işe yarayan bişey. Başka renkleri de vardır

(link)

Boyu ne kadar bir foto paylaşırsanız belki birimizde fazla vardır veya bulmana yardımcı olabilir.

https://i.hizliresim.com/ZDWVyz.jpg

@Gökçe Ç

Küçük mekanizma lazım işte bana
https://i.hizliresim.com/a5jDmR.jpg

Aliexpress ten bulabilirsiniz 1.5 dolar falan o civar :)

@Gökçe Ç Av malzemeleri satan dükkanlardan tüfek için fener bağlama aparatları satılıyor bence onuda kullanabilirsiniz gayet başarılı ürünler:harika: alttan girip bağlanmaz ama fenerin tamamını üzerinden kavrar hemde daha sağlam olur ;)

Aynisi degilde yine lastik veya ustten sarmali falan varda isini fazlasiyla gorur :D

dx ve aliexpress sitesinde türevlerini bulabilirsiniz zamanınız kısıtılı değilse eğer kısıtlı ise ucuz bir bisiklet ışığı alıp onun aparatını kullanın hocam

Merhabalar AliExpress te görmüştüm En alttaki linkteki ürünü arkadaşım kullanıyor çok memnun

(link)

(link)

(link)

Rock Bross Windproof Rüzgarlık
images (3).jpg
Merhabalar, bu rüzgarlığı yabancı sitelerin haricinde türkiyede ucuza nerede bulabilirim, Yabancı site istemememin sebebi 2 ay sürebiliyor gelmesi. Yada ikinci el satmak isteyen var mı?Buna benzer ürünler de olabilir.

Aliexpress'teki fiyatlara göre çok pahalılar hep :acpsnr:

Geri