Scudo Sports

Bunu nasıl takarım veya çıkarırım?

Amortisör hakkında bilgim yok ama mekanikçiyim . Problem edecek birşey değil . İlle çıkartman gerekiyorsa dış kısımında oturduğu yerle arasına keskin olmayan sivri uçlu bir bıçağı takarak halkanın ( sekman ın ) oturduğu yerden ayrılmasını sağla . aynı konumdayken ikinci bir İnce uçlu bir tornavidayla dışarı çek .

• Beğen
Tepkiler: NightRider
Scudo
Yani o dönebiliyorda dimi ? Kolayca

Halka durdugu yerde donmuyo

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dömesi önemli değil olduğu yerde hep döner durur çıkması için bir etken değil . hakla daraldığında yatağından kurtulur
. Dışarı baskıyla tutucu görev yapan yatak içerisinde bağımsız bir halka sadece

Dediğim gibi ince bir tornavida ile deneyin

Yarin deniycem

• Beğen
Tepkiler: ÖmerFarukŞ
@ÖmerFarukŞ
Ince tornavida ne varsa denedim çıkmıyo hocam.

O ucu birlesik olmayan halkayı cikarsam hersey olacak ama çıkmıyo

@suleymanozgun33 ısıtmayı dene , yani demir soğuk kalsın,plastiği ısıt, genleşmeden faydalan

Demirede sicaklik gelir ama ve plastik eriyebilir hic yapamazsam deniycem.

Tığ kullanın çıkartmak için. Dantel yapılan tığ dan bahsediyorum. Yada tığ yapısında çelik vır tel. Fazla zorlamadan çıkar. Isı uygulamayın. Kontrolsüz güç güç değildir.. :hhhhhh:

bence ucu ince olan iki tahne düz tornavida ile karşılıklı sok ve tornavidaları dışa doru istir ve o parça fılayabilir

• Beğen
Tepkiler: NightRider
Deniyim dediginizi de cikcak gibi degil o parcayi nasil kesebilirim?

Konu güncel çıkartamazsam ne ile kesebilirim veya yakabilirim?

@suleymanozgun33 bence Bi bisikletçiye götür daha sıkıntı oluşmadan daha masraf açmadan Bi bilene göster derim ben. Bunları denedin olmuyorsa başka bişey vardır. Bütün yorumları okudum. Sana benim tavsiyem bu.

@Telkoptu Servise götürdüm bunu takamam felan dedi yarın bi servise felan uğruycam olmadı mahalle bisikletçilerine gidicem.

@suleymanozgun33 sen başka servislere bak derim imkanın varsa. Büyük şehirdeyseniz sıkıntı olmaz.

büyükşehirde değilim malesef. Aynısından bulsam alıcamda 29 v fren uyumlu maşa hiçbir yerde yok

Geri