Scudo Sports

Bunny

Samet Demirtaş

Daimi Üye
Tepki
77
merhaba arkadaşlar bu gün size sorum bunny hakkında.yani şimdi bisiklette önü kaldırdınız e arkayı nasıl kaldırıyoruz neresine güç veriyozda kalkıyo hiç yapamıyorum o hareketi önü kaldırsamda arkayı nasıl kaldırabilirimki bilenler biraz bilgi versin.birde şey denge sorunum var yani bisiklette diyelim ön kaldırıp gidiyorum pedal çevirirsem ama bazıları oldugu yerde ön kaldırıp durup sekmeye başlıyor birde bu hareket hakkında bilgi verirseniz yani nasıl geliştirebilirim egzersizler neler sölerseniz sevinirim.şimdiden teşekkürederim iyi günler.

Scudo
Ayaklarınla pedallara sarılmak diyorum ben buna :) Önü kaldırmak sorun değil öne fazla önem verme biraz bisiklet üzerinde yukarı aşağı esne sonra ayaklarınla pedallara adeta tutun ve kaldırmayı dene :D Yanında biri göstermeden yapılması biraz zor biri gösterse 2 dk da yaparsın...

teşekkürederim şu bunny anlaşılmıştır peki ya diğer hareket.tek teker üstünde sekip bir yerlere atlama olayı ? bunuda açıklarsanız veya bir siteden gösterirseniz sevinirim :)

@Samet Demirtaş

Trial hareketlerinden bahsediyorsun :)

@Samet Demirtaş

Anlaşılmıştır derken ? 20-30 cm zıplamayla Bunny bir değildir

Geri