Scudo Sports

bunny hop (tr) videos?

fbfurkan

Üye
Tepki
2
Arkadaslar ben su bunny hop konusunda fazla konu acdım özür dilerim.fakat sizde googleden arastırın dediniz.Bende arastırdım fakat bunny hop ingilizce bir terim oldugunda hiç türkçe video bulamadım.türkçesini yazdıgımdada alakasız seyler çıkıyor.you tube zaten kapalı.Lütfen bana bunny yapın yapılısını öğreten Türkçe bir video bulabilir msniz?elinizde varsa verebilirsinizde.Fakat lütfen öğretici olsun arada sırada nasıl yapılcagına dair yazılar cıksın.

Scudo
bunny hop'u anlatan türkçe video yokki.ayrıca olsa bile bu hareketler öyle lafla anlatılıp yapılack şeyler değil.bu hareketi iyi bilen birisini bulacan o sana yanında gösterecek.hatalarını ve yapman gerekenleri ;)

ben kocaeli gebze mutlukentte oturuyorum dicem ama kimse cıkmıcak eminimki.

Bu link işinizi görür umarım:eek:
(link)
Bulunmaz eğitici bir BMX öğretim DVD sidir. HkkBmx e teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
@Erkin B. KAYA

gebzeden mi? Varlıklarını duydumda tanısma fırsatı bulamadım..:rolleyes:
gebzelilere seslenıyorum:)

Yakın zamanda öğretici videolar gelecektir...
İlk partide Bunny-hop, Tweak, X-up, Wheely, Manuel, Crank-flip olacak devamındada havada yapılan hareketler yer alacak. Ama şimdilik biraz zaman gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Doruk Atay

Büyük merakla bekliyoruz. Video veya fotograf paylaşımında bulunmak isteyenler olucaktır. Özellikle TR deki yetenekleri günışığına çıkarmak gerekiyor artık :Skull-175

bnde yeni örendim önce cift teker i aynı anda kaldırmak lazım kendinizi öne atın maşa yaylansın sonra zıpla:D hoop u yapdık sıra buny de xD ön kaldır ön teker hawadayken aynı hareket kendini öne at arka kalksın :D bnm bildiim bu ayrıca diodum pedal ayakdan cıkıo fln die :D çıkmıomuış öreninc e bunuda anladım :D

googleye (uzmantv) yaz o siteden istediğin tüm bmx hareketlerini x4tune rider ı olan bülent abinin anlatımlarını bulabilirsin istediğin her hareket bulunur

(link)
bu linkten izleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: T0LGA
(link)

kardeş bi de buna bak istersen

Ben böyle seylerin video izleyerek öğrenileceğini pek zannetmiyorum.Ancak bilen birinin öğretmesi lazım.

@Muhammet Keskin

ben o cevabı yazdığımda uzman tvde o video yoktu, emin ol araştırarak yazdım :in:

Geri