Scudo Sports

Bunlardan ben de istiyorum.

Orhan57

Aktif Üye
Tepki
190
İsim
Orhan Yıldırım
Bisiklet
Sedona
merhaba arkadaşlar, 26 28 derken bir de yeni aldığım 29 jantlı bir mtb sahibiyim ancak internette farklı bir bisiklet gördüm ülkemizde muadili yok ama ben bunlardan satın almayı cok istiyorum herhangi bir bilgisi olan veya yurtdısından satın almada yardım edebilecek kimse varsa eğer rica ediyorum bir güzellik yapın. buyrun şu linkteki bisiklet; (link) 36 inç jantları olan ve hep istediğim hep hayal ettiğim bir bisiklet.

Scudo
her şeyin fazlası zarar :)
şaka bi yana güzel bir görüntüsü var bisikletlerin. Sitesini incelediğimde order formu doldurup sipariş vermeniz gerekiyor. custom build (kişiye özel) üretim yapıyorlar anladığım kadarıyla. 3200€ fiyat gördüm bir de. Slovakya menşeili son not olarak, çelik bisiklet 18-19 kg ağırlığında.

Ek olarak sipariş aşaması, fiyatın %50'sinin avans olarak yatırılması ile başlıyor. sürüş sitilinize göre vb. kadro yapısını, rengini falan belirliyorsunuz sipariş formunda ve adamlar 8 hafta gibi bir sürede tamamlıyorlar. sitedeki belirtilen mail adreslerine Türkiye'ye kargo yapıyor musunuz gibi bir mail atabilirsiniz. Fakat gümrükde sağlam bir vergi ödeme ihtimaliniz var.

Benimde 29 mtb var youtube dan ünlü bisikletcileri izlerken hep 26 inc jantlı bisiklet kullandıklarını görünce bazen sırf daha yakışıklı diye hatamı yaptım diye aklımı kıyısına gelirken şimdi bunu görünce biraz rahatladım hocam bu çok çirkin ama bi o kadarda çekici görünüyor :D bence aşırı dikkat çekici biri haline dönersiniz ama Türkiyede ilk olursunuz :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
bunun o koca jantlarının iki yanına büyük büyük tur çantaları diktirip istanbuldan uzun bir karadeniz turuna çıkmak isterdim.

Güzel bisiklet.Bir yere bırakırken kitlemeye de gerek yok.Ön teker mandalını çıkar taşıyamazlar zaten bisikleti :)

Türkiye'de 29 mtb gibi yaygınlaşırsa bende düşünebilirim...

@Candan Biberci yemin ediyorum aslında tüm hevesim bunlardan ama bu zamanda bulmak imkansız olduğundan 36er olanlara baktım bi ihtimal alırım diye :)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
650B'ye bile göz ucuyla bakan biri olarak, bu kadar çirkin bisiklet görmedim :D bırakın süspansiyonlu maşayı, bunun jant teli kırılsa bulamazsınız, janta akord yapacak sehpa yok :D single speed alet,

Bence bunlar için ehliyet şart olmalı :) iş makinası gibiler

@uguryilmaz144
Dişleri yazı şeklinde olan lastik güzelmiş.. :D:p
700x35 için de var mıdır acep???

Geri