Scudo Sports

Bunlar gerçek mi?

dementor

Üye
Tepki
11
Yağmurluk, kask falan koymuş Durex son reklamlarına. Bilen birisi varsa bilgi verebilir mi lütfen ve neden bütün fiyatlar hep 18 TL? Reklam amaçlı mı yoksa satılıyor mu acaba bunlar?
Rgl3VR.jpg

Scudo
Sanırım kastettiği yine kendi ürünleri. 18 liraya sattığı kask malum başa geçirilen kask :) tutulan şemsiye de öyle, benzetme yapmış.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
18 ₺ ye korunursun demek istiyor. Kask, şemsiye sattığı yok. Bizi düşünüyorlar ?

kaskta bisiklet kaskı değil bu arada
yalnız spermler adına biraz rencide edici reklam:ckkmk:

@dementor Durex eğer afişlere prezervatif koyarsa bir çok yerde afişleri yırtılır, boyanır hatta ceza bile yiyebilir. O sebeple fiyat + slogan kullanmış sadece. İç çamaşırı reklamlarının bile ceza aldığı, kaldırıldığı bir ülkede şaşırtmayan, zekice bir çözüm üretmişler.

Her zaman şapka ve kask takın demek istemişler :)

bu reklam ilk değil olimpiyatlarda da kullanılmış ...

Dosyalar

• aaaaaaa.jpg
    aaaaaaa.jpg
    57,8 KB · Okunma: 43
O esnada yandaş medya:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin nasıl bir zihniyetin eline düştüğü, belediyenin reklam panolarına asılan kondom afişleriyle bir kez daha ifşa oldu. Abdülhamid Han'ın kemiklerini sızlatan bu görüntüye dur diyecek yok mu?"

üsünde durex amblemli bi kask takmak !!! neler neler çıkar şimdi bundan :ckkmk:

• Hahaha
Tepkiler: Cihan Ali
@Pawcraft atletlerin çoğunda anabolik aktivite maksimum ki hiç sormayın ... high level testesteron.... futbolcularda da arada oluyor ya kafile halinde nerdeyse aksiyonların içinde vs

@dryakup23 olimpiyatlarda sporcular birbirini götüren götürenemiş. naim süleymanoğlunun bile seul olimpiyatlarından kızı olmuş. vefat edince mirastan pay almak için dna testi bile yaptlar.

hücum yeleği de koysalar iyi olurmuş :d

En son ne zaman prezervatif aldığımı hatırlamıyorum bile. Aldıklarımdan kalan olduysa da eminim son kullanma tarihleri geçmiştir. Hayır yarın öbür gün şansım yaver gitse (pek mümkün gözükmüyor), oturduğum mahalledeki marketten almam gider başka mahalleden alırım. Çünkü bütün kasiyerler beni tanıyo lan artık, bunca zamandır almamışım şimdi alırsam birden balonlar uçar, konfetiler yağar filan diye korkuyorum. Çıkarken de sıraya girip sırtıma vururlar. :koptum:

Geri