Hayır kadronuz disk uyumlu değil , aynı zamanda göbekler de disk uyumlu değil...
Disk fren derken ? Mekanik değil ama hidrolik fren öneririm.
Ancak bunun için jant göbeği + kadro + maşa (uyumlu değil ise.) + fren seti + rotor almanız lazım ki çok masraf. Zaten bunlar değişti mi geriye bir tek vites sistemi kalır
Onun yerine LX-XT bacak , Deore kol. Öne üç renk arkaya ABS pabuç takarsanız mis gibi olur frenleriniz
disk uyumlu değil, zaten olmazsa olmaz da değil...
v fren daha basit bir sistem, daha az sorun çıkarır, çıkan sorun daha kolay ve maliyetsiz çözülür, performansı yeterlidir... ayrıca daha hafif olması da kullanımda lehinizedir.
Met abi yine V freni abartmışsın yaa Hidrolik fren daha az sorun çıkartır , performans V frenden kat kat üstündür ve disk fren akort kaçmasından etkilenmez.
disk fren sürtmesinden, hidrolik boşalmasından, hava yapmasından, donmasındansa yaşanacak en büyük sorun pabuçların yamulması, aşağı yukarı vs. basması...
bir alyanla düzeltilemeyecek bir sorun yapmıyor v fren genelde... masraf konusu zaten kesinlikle v frenden yana. performans konusunda v daha iyi demedim zaten yeterlidir dedim.
abartı payı varsa da çok değil, söylediklerimi düşündüğüm için 212hd yerine 270sv aldım zaten neredeyse aynı fiyata sağanak yağmurda suyu yararak ilerlediğimde bile performansından memnunum.
masraf yapmak istiyorsan öncelikle kaliteli bir kaskla başla masrafa fox striker aldım, öneririm. denediğim en rahat kask.(hidrolik fren düşünecek bütçen varsa almaya yeter sanırım)
havalı ve hafif bir maşa alabilirsin, 1.5kg civarı bir modelle hafifletirsin bisikleti, hem de daha iyi performans verir.
barend alabilirsin, seleyi değiştirebilirsin, kullanım alanın asfalt ağırlıklıysa ince lastik alabilirsin... harcanacak çok şey var yani.
@enes savaş
tartışırız ama senin fren sorun yapmamış olsa bile ben v frenden memnun kalırsam o 1-2 yılda yine iyi olan v frendir benim gözümde.
hem ucuz, hem hafif
çamurda ve yağmurda kullandım, bir tek karda denemek kaldı...
Malesef kadro diske uyumlu değil ancak maşanız disk frene uyumludur. (Salcanoların satış politikası diye tahmin ediyorum bu durumu çünkü V fren kadrolarda disk uyumu, disk fren uyumlu kadrolarda V fren uyumu yok.)
Eğer illa bisiklette disk fren istiyorsan kadroyu ve jant göbeklerini değiştirmen lazım. Bunlarında sana maliyeti en az 250 TL olur ayrıca alacağın disk fren maliyetini de katarsan en uygun 400 TL'ye halledersin. Benim sana tavsiyem ise disk frenle hiç uğraşmadan paralel baskı V frene geçebilirsin Deore XT, XTR serisi alırsan işini rahatlıkla görür birde fren pabuçlarını sağlam alırsın disk fren kadar olmasa da ona yakın bir performans elde edersin.