SerkanNamazcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.012
- İsim
- Serkan Namazcı
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Uzun zamandır sizlere tur fotoğraf ve hikayeleri yazmaya,anlatmaya beraber bu duyguları rotaları paylaşmaya devam ediyoruz,
1 defa araç ile 3 defa bisikletim ile D 915 rotasında bulunmak nasip oldu, diğer taraftan 1 defa bu rotanın sağlı sollu tur yaptığım köylerini saymadım
Rotayı seviyorum,sessiz sakin dağların gölgesi nasıl olur dedirttiği bir yer,
Anlatımı film halinde montajladım,sizlere sunacağım ama özet olarak anlatmak gerekir ise,
Belkide tur içinde bu zamana kadar ıssız yerlerden geçtim ama karşıma kayda değer bir hayvan çıkmamıştı..
Şimdi ayı ile vs attık diyebilirim
Ramazan bayramının 1 . günü otobüs ile Giresun'un Görele ilçesinden Bayburt iline geçtik.
O gün hafif yerel sağanaklar vardı genel görüntü ise dağların bayağı bir sert yağışlı geçmesi idi.
Cumartesi Bayburt tur rotası
Bayburt-Demirkapı yaylası ''7 göller-Balıklı göl gibi uzungöl'ün tepesinde yer alan kısımlardı.
Cumartesi sabah sağanakların artması ile tura 1 gün ara verdik.
Pazar günü sabaha karşı 4 gibi uyandım şarıl şarıl yağmur yağıyordu..
Halbuki Cumartesi öğleden sonra hava açmış cam gibi bir görüntü vardı ...
Sabah 7 gibi hava yeniden açtı..
Tur sizinle.
Ayı olayı ise tur içinde tekrar yağış başladı,yerel sağanak ve dolu yağıyordu.
Sahile son kilometreler kala Trazon/Çaykara ilçesinde merkez çıkışında ana yola ayı atladı ..
Geliş bölümüne indi aramda 100 metre yoktu ! araçlar vardı araçların kornasına ayı geldiği gibi ormana tekrar daldı....
artık ayı görmedik demeyiz.
İyi seyirler dileklerimi iletiyorum!
Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın
Sevgilerimi sunuyorum.
1 defa araç ile 3 defa bisikletim ile D 915 rotasında bulunmak nasip oldu, diğer taraftan 1 defa bu rotanın sağlı sollu tur yaptığım köylerini saymadım
Rotayı seviyorum,sessiz sakin dağların gölgesi nasıl olur dedirttiği bir yer,
Anlatımı film halinde montajladım,sizlere sunacağım ama özet olarak anlatmak gerekir ise,
Belkide tur içinde bu zamana kadar ıssız yerlerden geçtim ama karşıma kayda değer bir hayvan çıkmamıştı..
Şimdi ayı ile vs attık diyebilirim
Ramazan bayramının 1 . günü otobüs ile Giresun'un Görele ilçesinden Bayburt iline geçtik.
O gün hafif yerel sağanaklar vardı genel görüntü ise dağların bayağı bir sert yağışlı geçmesi idi.
Cumartesi Bayburt tur rotası
Bayburt-Demirkapı yaylası ''7 göller-Balıklı göl gibi uzungöl'ün tepesinde yer alan kısımlardı.
Cumartesi sabah sağanakların artması ile tura 1 gün ara verdik.
Pazar günü sabaha karşı 4 gibi uyandım şarıl şarıl yağmur yağıyordu..
Halbuki Cumartesi öğleden sonra hava açmış cam gibi bir görüntü vardı ...
Sabah 7 gibi hava yeniden açtı..
Tur sizinle.
Ayı olayı ise tur içinde tekrar yağış başladı,yerel sağanak ve dolu yağıyordu.
Sahile son kilometreler kala Trazon/Çaykara ilçesinde merkez çıkışında ana yola ayı atladı ..
Geliş bölümüne indi aramda 100 metre yoktu ! araçlar vardı araçların kornasına ayı geldiği gibi ormana tekrar daldı....
İyi seyirler dileklerimi iletiyorum!
Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın
Sevgilerimi sunuyorum.