SerkanNamazcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.011
- İsim
- Serkan Namazcı
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Değerli arkadaşlar cümleten hepinizi en iyi dileklerim ile selamlıyorum,
Kurban bayramı sonrası hem yoğunluğun ve trafiğin az olduğunu düşünerek 5 günlük bir senelik izin aldım ve ufak bir kutsal rota yapmayı düşündüm.
Rotayı ilk başta Bayburt-Soğanlı geçidi-Şekersu-Karestel yaylası 2. gün Karestel Turnalı-Karacam-Derebaşı virajları-Soğanlı geçidi-Bayburt Şeklinde düşünmüştüm..
Tabi rota içinde insanın başından neler geçeceği hiç belli olmuyor ! ...
Sizlere 52 dakikalık tura gitmeden ve tur içinde çektiğim güzel akabinde turun hikayesini bir masal gibi anlatmaya çalıştığım vidoeyu yaptım .
İsmini Bulutlara giden tilki olarak betimledim çünkü lakabım dağ tilkisi olduğu için birde böyle bir iz bırakayım dedim.
Şimdiden iyi seyirler dileklerimi iletiyorum.
Bisiklet turunda alyan ve yama setimi Bayburt'ta unuttum risk alarak tura devam ettim
sadece sele borusu aşağı doğru kaydı onun dışında bir sorunum olmadı..
kangal ve inek tacizi dışında
Bayburt ve tur içinden fotoğraflar sizlerle.

Kurban bayramı sonrası hem yoğunluğun ve trafiğin az olduğunu düşünerek 5 günlük bir senelik izin aldım ve ufak bir kutsal rota yapmayı düşündüm.
Rotayı ilk başta Bayburt-Soğanlı geçidi-Şekersu-Karestel yaylası 2. gün Karestel Turnalı-Karacam-Derebaşı virajları-Soğanlı geçidi-Bayburt Şeklinde düşünmüştüm..
Tabi rota içinde insanın başından neler geçeceği hiç belli olmuyor ! ...
Sizlere 52 dakikalık tura gitmeden ve tur içinde çektiğim güzel akabinde turun hikayesini bir masal gibi anlatmaya çalıştığım vidoeyu yaptım .
İsmini Bulutlara giden tilki olarak betimledim çünkü lakabım dağ tilkisi olduğu için birde böyle bir iz bırakayım dedim.
Şimdiden iyi seyirler dileklerimi iletiyorum.
Bisiklet turunda alyan ve yama setimi Bayburt'ta unuttum risk alarak tura devam ettim
kangal ve inek tacizi dışında
Bayburt ve tur içinden fotoğraflar sizlerle.