İki itirazım var:Ankara
Mehmet Usta ABA Bisiklet
Tamer Usta Red Bisiklet
Hadun Usta Performans Bisiklet
Erzincan
Sercan Usta FAVORİM Bisiklet
Mürsel Beyi tanımıyorum yorum yapamam. Sercan Usta benim kırık teli değiştirdi halen kullanıyorum sıkıntı yok. Kişiliği ve muhabbeti çabası..İki itirazım var:
Sadun Usta(Performans Bisiklet) iyi hoş da gereksiz pahalı.
Mürsel abi İstanbula gitmeseydi üstüne yoktu Erzincanda. Sercan abi en son gittiğimde daha akort yapmayı bilmiyordu, yaptığı akortta düz yolda giderken tel patladı.
Onu da paylaşın bence, sıkıntı yaratan yerleri de bilelim.Düzgün 2 bisikletçi var mesela bizde geçen normalde gitmediğim, esnafligini sevmediğim 2. Ye gittim mecburen. Ön vites ayarını öyle bı yaptı ki yarım vitesim yok şuan. Nasıl yaptı hiçbir fikrim yok tövbe gitmem bı daha
Manisa merkezde en bilinen bisikletçi, herkes bilir zaten burdaki. Yerleri yeni değişti hatta.Onu da paylaşın bence, sıkıntı yaratan yerleri de bilelim.
Mürsel abiyle birlikte baştan bisiklet dizdim, dün yarış koştuk birlikte bir sıkıntısı yoktu her şey olması gerektiği gibiydi, sıfır sıkıntı. (profil fotoğrafındaki bisiklet)Mürsel Beyi tanımıyorum yorum yapamam. Sercan Usta benim kırık teli değiştirdi halen kullanıyorum sıkıntı yok. Kişiliği ve muhabbeti çabası..![]()