Scudo Sports

Bulgaristan'dan vivelo alıp gelmek.

@aytacdirek

Bu bisiklet 4800 liraysa durmayın bile 1 saniye. Jantlar lightweight :krktm: Campy Super Record :krktm: İnanılmaz ya Türkiye'de dandik jantlı 105 setli Spec'ler o para nerdeyse.

image.jpeg

Birde güzelliği fevkalede :cool:

Scudo
@aytacdirek
Çok uygun fiyat, bisikletim olmasına rağmen insanın aklını çelebilecek durumda. Alıp gelen olursa detayları aktarmasını bekliyoruz :harika:

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Yarışlarda boy gösteren firmalar şaka yapmaz. Bisikletler tasarım ve ekipman harikası :)

• Beğen
Tepkiler: sepultra77
@aytacdirek tekliften oyle anlamadim ben sanki. Iyice emin olup ondan sonra odeme yapsaniz iyi olur.

Di2 li bir karbon kadro lightweight jantlara sahip tasarimi da hoş bir bisikletin 5000 liradan az olmasına emin misiniz? Grupseti verdiklerini sanmıyorum sitesinde de di2 uyumlu yazısı dışında çekiş sistemi hakkında hiçbir yazı göremedim. Bence oyle olsaydı ortalık vivelo kaynardı.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Sadece kadro set fiyatı 1600 dolardır lightweight jant setiyle sadece üst seviye bir bisiklet alınabiliyorken bu fiyata olması imkansızGrupset süper record 5000 tl desek etti 10bin jantların fiyatını bilmiyorum ama en az 10 bin oda vardır.Sele , gidon vs. derken fiyatının en az 20 - 30 bin bandında olduğunu düşünüyorum.5000 tl ye hangi enayi verir böyle bisikleti :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@NKurtuldu

Bende sonra bir araştırdım 5000 e mantıksız olduğunu anladım. Jantlar zaten Dünya'nın en pahalı jant markası. 10 bin'e yakın jantlar yani jant bile alamazsınız. Bana sadece kadro gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@Tolga Çelebi
ortada yanlış anlaşılma var bence de söz konusu jantlar el üretimi ve özel jantlar üst seviye bir bisiklet fiyatında gerçek fiyatlarını bende merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
(link)

Soyle bir ilan var mesela. Olx.bg, Bulgaristan in sahibinden i gibi bir sey. 2012 model cihaz 3200 leva fiyat cekilmis. 3000 e alinir. 4500 Tl gibi fiyat yapiyor. 2016 olanin fiyati hakkinda fikir verecektir.

Ucuz bisiklet icin rotayi bati Avrupa' ya cevirmek gerekiyor. Ozellikle Almanya ve Ingiltere. Gidip almadaki vergi muafiyeti ile de cok guzel bisikletler cok guzel fiyatlara alinabilir.

Campagnolo Super Record'un mekanik olanı bile 5000'den fazla.Lighweight'in zaten 5000 liralık bile jantı yok hepsi 5000'den fazla.Ayrıca pro turlar'da yer almış bir markaysa cidden kötü değildir.Zaten kötü olsa bu fiyatları koyacak cesareti nereden alacaklar.Tasarımlarına ben de bayıldım şahsen.Yine de 1600 dolar sadece kadroysa, çok da pahalı durmuyor açıkçası

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Arkadaşlar anlamadım ben kusura bakmayın.

Bu kadro fiyatı mı?

Bende fiyatın komple kapsadığını düşünmüyorum. Ben Volt modeli için fiyat istedim Nikolay Mitrev henüz dönüş yapmadı :)

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    105 KB · Okunma: 35
  • image.png
    image.png
    31,4 KB · Okunma: 35
Arkadaşlar vivelo sadece kadro satıyor karbon bisikletleri high modulus karbon fiyat ve kalite yüksek 2.el ilanı olanların replika olma ihtimali vardır bence

Geri