Scudo Sports

Bülent Özer

KMCPro

Forum Bağımlısı
Tepki
305
İsim
Kadir
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Triathlon
Merhaba arkadaşlar foruma ilk üye olduğum gün ilk alışverişimi gerçekleştirmiş olduğum Bülent bey ben abim diyorum kendisine bu güne kadar ne aldı isem her ürünü temiz , büyük titizlik ile kargolama ve çok düşük fiyatlara kaliteli ürünleri tarafıma ulaştırmıştır. Bu bölüm sadece kötü alışveriş yapanların konusunun açtığı bir bölüm olmamalı diye düşünerek konuyu açma gereğinde bulundum. Bülent Özer beyden yapmış olduğum alışveriş listesini hatırladığım kadarı ile yazacağım.
Cinelli Classic Yol bisikleti
Principia Kadro
Xero Jant Seti
De Rosa Light Kadro
De Rosa Maşa
Ultegra Fren Seti
Continental Lastik
Campagnolo Sele borusu
Campagnolo Aynakol
Pro Gidon
Pro Sele Borusu
Velo Sele
Look pedal
Şimdilik hatırladıklarım bunlar kimi ürün çok kullanılmış ve eski olmasına rağmen müzeden gelmiş kadar temiz kimi ürün hiç kullanılmamış ambalajsız yarı fiyatına..
Saygı değer büyüğüm Bülent Özer'i alışveriş listenizin başında gelen kişiler arasına almanızı tavsiye ediyorum fazlası ile güven verici diyor hayırlı günler diliyorum...

Scudo
Merhaba. Ben şahsen Bülent Özer bey ile ilgili teşekkür mahiyetindeki bu açıklamanızı ayakta alkışlıyorum. Kendisini tanımıyorum ve hiç sohbetim de olmadı ancak bu paylaşımınızın sizin temennilerinizi yerine getireceğine inanıyorum. Mesaj yazmamın nedeni ise Forum 2. El Bölümü İkinci El Kuralları / Örnek ilanlar / Kara Liste bölümünde paylaşmış olmanız. Benim nacizane fikrim ise, bu paylaşımın Teşekkürüm Var bölümünde paylaşım yapsanız sanki daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Bilgilendirme ve paylaşım için şahsım adına çok teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Sevgili Bülent Özer arkadaşımız gerek kişiliği, gerek bilgisi ile ve alışverişlerindeki ahlaki davranışları ile örnek bir arkadaşımızdır .Kendisi ile tanışmamıza vesile olan Sevgili Ferhat Köse Edip Dinçer'e ve Bülent kardeşimiz sayesinde tanıştığım Tolga Tuncel kardeşime de sevgiler

Bana ve tüm forum ailesine yapmış olduğun güzelliklerin sonucu olarak teşekkürü hak ettin abim moderator olduğun dönemler az kahrımızı çekmedin :)

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
konu ne anlayamadım,bülent kara listede mi,eğer öyleyse,onu sevmeyen birinin terbiyesizliğidir.konunun konuşulması bile ayıp.

:) Memnuniyet mesajı hep başımızdan geçen kötülükleremi yer verelim Fırat abi :)
Ayrıca yenileri eklendi
American Classic 58X38 Carbon jant seti 1170 gr tubular
FSA Carbon sele borusu
Campagnolo Veloce set
Bunları sıfır ayarında elden teslim aldım :) öldürecek beni hala ödeme yapmadım :)

Bende kendi adıma Bülent bey'e bugüne kadar göstermiş olduğu ilgi,alaka,nezaket ve bilgelik davranışlarından ötürü çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Geri