KMCPro
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 305
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Triathlon
Merhaba arkadaşlar foruma ilk üye olduğum gün ilk alışverişimi gerçekleştirmiş olduğum Bülent bey ben abim diyorum kendisine bu güne kadar ne aldı isem her ürünü temiz , büyük titizlik ile kargolama ve çok düşük fiyatlara kaliteli ürünleri tarafıma ulaştırmıştır. Bu bölüm sadece kötü alışveriş yapanların konusunun açtığı bir bölüm olmamalı diye düşünerek konuyu açma gereğinde bulundum. Bülent Özer beyden yapmış olduğum alışveriş listesini hatırladığım kadarı ile yazacağım.
Cinelli Classic Yol bisikleti
Principia Kadro
Xero Jant Seti
De Rosa Light Kadro
De Rosa Maşa
Ultegra Fren Seti
Continental Lastik
Campagnolo Sele borusu
Campagnolo Aynakol
Pro Gidon
Pro Sele Borusu
Velo Sele
Look pedal
Şimdilik hatırladıklarım bunlar kimi ürün çok kullanılmış ve eski olmasına rağmen müzeden gelmiş kadar temiz kimi ürün hiç kullanılmamış ambalajsız yarı fiyatına..
Saygı değer büyüğüm Bülent Özer'i alışveriş listenizin başında gelen kişiler arasına almanızı tavsiye ediyorum fazlası ile güven verici diyor hayırlı günler diliyorum...
Cinelli Classic Yol bisikleti
Principia Kadro
Xero Jant Seti
De Rosa Light Kadro
De Rosa Maşa
Ultegra Fren Seti
Continental Lastik
Campagnolo Sele borusu
Campagnolo Aynakol
Pro Gidon
Pro Sele Borusu
Velo Sele
Look pedal
Şimdilik hatırladıklarım bunlar kimi ürün çok kullanılmış ve eski olmasına rağmen müzeden gelmiş kadar temiz kimi ürün hiç kullanılmamış ambalajsız yarı fiyatına..
Saygı değer büyüğüm Bülent Özer'i alışveriş listenizin başında gelen kişiler arasına almanızı tavsiye ediyorum fazlası ile güven verici diyor hayırlı günler diliyorum...