Hava müthiş oh!! dedim hadi arkadaşımla bir tur yapalım;aradım buluşduk düşdük yollara neyse kadiköye,ordan,caddebostan sahile ohoooo insan seli kornamı bütün gün susturmak istedim ama ne mümkün!!!!!bisiklet yolunda yanyana yürüyen aklı beyni kıt liseli aşıklar,sağdan gitmesi gerekirken soldan üstünüze gelen bisikletci arkadaşlar(yani en çok koyanda buuuu)bari siz yapmayın yaaaa!!!!!! yaşlı teyzeler amcalar hadi onları geçdim çocuklar,patenciler offff alllahım offff aman kaza olmasın,aman şuna çarpmayayım aman şu aman buuuu derken allahım sabır ver allahım sabır ver yolda fatiha okuyorum arkadaşım ayrı zorlanıyor ben ayrı baktım olacak gibi değil az durduk dinlendik ama bu ülke,insanlarımız malesef bitmiş bu kadar saygısızlık olmaz valla en sonunda evi satıp egeye akdenize gideceğim burda yaşanmaz bune abiii yaaa ne can güvenliği,nerde yürüdüğünden haberi olmayan insanlar ondan sonra sen agresifsin çok merak ediyorum başkası olsa ne olacak yada ne yapardı.yani din adamı olsan delirmemen içden değil bırak normal vatandaşı trafikde araba kullanmak eziyet öylemi ya bide bisikletci arkadaşlarıma soruyorum acaba hangisi daha büyük eziyet.