Scudo Sports

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

147 km balıkesir-balya-ılıca-şamlı-balıkesir , şimdiye kadar en zevkaldığım guzergah oldu, ılıcada kaplıcaya girmek yol yorgunluğunu alıyor.

Scudo
yeni aldığım bisikletle (2 sene oldu) her pazar yaptığımız gezilerde ortalama 80 km yol gittim. 7 aydır turlara gidemiyorum ama her gün çarşıya bisikletle çıkyorum 2 km yol yapıyorum şehir içinde. gerisini siz hesaplayın

mayıs 1993 kurban bayramının 1.günüydü;

İzmir'den sabah çıkmıştım ve akşama Aydın/Kuyucak'a ( memleketime ) ulaşabilmiştim.. 183 km...

saygılar,

ben en fazla 140 yaptım ankara dan kurtboğazına gidip geldim . bu arada 350 km yapan arkadaşı tebrik ediyorum kolay değil

Arkadaslar benim bisikletin toplam gittiği yol 180 km,siz ne yaptınız yaw,100'lu rakamlardan bahsediyorsunuz.Maşallah size nazar değmesin.

kayseri ürgüp arası gidip geldik 2 kere 130 kilometre yapmıştık bir kerede ürgüp ıhlara yapmıştık 200 kilometre artık gelirken çok yorulduk ama herşeye rağmen uzun yol güzel oluyor :)

Kadikoy - Kirkagac (Manisa) 350km
1gunde
9 saati sagnak yagmurda olmak uzere
sirtta 6kg yukle birlikte
en son durdugumda 2 lastik birden patladigi icin durmustum
Sanirim yukaridan emir geldi olm yeter artik bu kadar diye.

yuksuz 500km/gun yapacaktim ama ilgi olmadigi icin yapmadim
Sponsor bulursam yapacagim

Herkese merhaba,

Bu güne kadar yazamamıştım. Ben eşimle tandeme binmeye başladığımızda 15 - 20 kilometre yol yaptığımızda, halimiz kalmıyordu, bitap düşüyorduk. 2006 nın nisan aylarında. şimdilerde ikimiz beraber 75 km yi gördük ve artık fazla yorulmuyoruz. Tandemimizde 1400 km toplam km yazıyor.

Tek kişilik bisikletimle ise rekorum, Ercanla beraber Antalya -Serik- Antalya ve o gün şehir içi dahil 100 km idi. Ve çok kısa bir zaman diliminde tamamladık.çünkü saat 1.30 dan sonra çıkıp akşam üstü geri dönmüştük.

Bu yol dönüşüde hiçbir yorgunlık yoktu. Sanıyorum bu km yi iki ye katlamamız çok kolay. Yakında bir Alanya turu düşünüyorum. Kısmet. Yanıma bir candan arkadaş buldum mu yoldayım.
Hepinize neşeli, mutlu, bol pedallı günler dilerim.
hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
Pazar günü KumlucaDemre arasında yaklaşık 100 km yaptım. Dönüş yolunda Demreden' Kumlucaya kadar yağmuruda yedim

Max 98 km gittim. Ama yaklaşık 70 km si tırmanıştı ve tamamı toprak etap. 0 metreden 1700 metreye çıktım. Tam 1 günümü aldı. Geçtiğim yol toroslarda orman yoluydu. 1 noktada yol göçtüğü için tüm 98 km lik yol araçlara kapalıydı. Tabi burada bisikletin hafifliğini kullanıp sırtladım. Ve engeli geçtim. Kuzu kulağı toplayan ( bir çeşit mantar kilosu 40.00YTL olan ve nadir yetişen sadece 1700 mt ve civarlarında) 1 köylü ile karşılaştım. Dikkat etmemi dağda ayı olduğunu söyledi. Geyik ve kurt zaten bol dedi. Belki ondan çok iyi tırmandım. (Yusuf,yusuf Power ) Düz yola vurursanız bence rahat 200 km ye bedeldi.

SİZE O TURDAN KALMA 1 KAÇ FOTO GÖNDEREYİM!

İlginç bir not daha fotoraflardan birinde bir de Ufo çektmişim. Eve gelince fark ettim. resimi ufaltıp göndedeceğim. Fakan bende daha büyük ve net hali var. Daha iyi görmek için resmi bilgisayarınıza kayıt edin ve açıp ufoya doğru yaklaşın. Umarım Ufoların ve uzaylıların varlığına inanlar vardır.
Ufo olup olmadığına bir de siz karar verin. ;)

http://img182.imageshack.us/img182/1282/dsc00069mediumrs3.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/6803/dsc00028mediumhr0.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/362/11rf7.jpg

• Beğen
Tepkiler: hasmenli
bende 155 km yaptım. 20 km ilerisi tekirdağ idi:D:D:D artık istanbul bana dar gelmeye başladı...

bende 150 km (1günde)kadar yapmıştım..(tek başıma yağmurlu bir havada)
ondan sonra bu mesafe tekerrür etti hep..
önümüzdeki yaz için daha uzun mesafe hazırlıklarım var..

Benim geçenlerde Muğla-Akbük-Akyaka turu sırasında 82.5 km.

H.Can DEMİREL

456 km yol aldım 15 arkadaş yola çıktık ve diğer arkadaşları toplarken baya bi yaptık diğerlerinide topladığımızda 47 kişiydik heryeri dolaştık aydından nazilliye nazilliden bozdoğan bide geri dönüş falan derken tam 456 km yok aldık

ZORLU ETAP
7 Ekimde Can Dedeyi Kemer-Beldibi'nde karşıladığımda 120 km yapmıştım

arkadaşlar ben 140 km yaptım ankardan kurtboğazı barjına gidip geldim epey yordu ama müthiş zevkliydi tavsiye ederem yol uygun düz ve güvenlik şeridi var ayrıca su problem değil pedallamaya devam............

Benim max rekorum 190 km kütahyadan sabah 7 de çıkmıştım ve 10:15 de afyondaydım teyzem beni bisikletle gördüğünde kalp krizi geçirecekti nerdeyse geri gitmeme razı olmadı gitmeliydim ertesi gün okul vardı akşam 15:00 da afyondan çıktım ve bu sefer acı çekerek geri döndüm sabah ort hız 32 de aşağı düşmemişti ama akşam 25 i geçemedim sadece rampa aşağı hızlıydım
ne olursa olsun süperdi yanımda kimse yoktu çok rüzgar yedim sabahta okula geç kalmıştım :)

Arkadaşımla birlikte çıktıgımız malatya-Kahramanmaraş arası 500km lik gezinin sadece 80 km sini tamamlayabildik.Daha sonra geçirdigimiz kaza nedeni ile tur iptal edilmişti.

Geri