Scudo Sports

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

Haftalık 200 km yapıyorum.

Scudo
Kendi bisikletim ile en fazla 25 km yaptim fakat Izmir Bostanli'da kiralamis oldugum bir bisikletle 40 km yol yaptim.

Ayağı yere koymadan 300 km. Ondan hariç 1 günde en çok kaç saat kullanabiliyorum diye baktım 16 saat. Ama 3 5 dakikalık molalar verdim. Bisikleti kendim topladm hurdadan.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat HSTRK
Günlük rekorum İstanbul-İzmit-İstanbul ile 213 km(ah o Dilovası yok mu beni bitirdi:krsn:) Bayramdan sonra günlüğü +300 zorlicam (İstanbul-Lüleburgaz-İstanbul)..

1 ayda 400 km haftada 4 gün civarı biniyorum, kilometre saatini almadan öncekinide katarsak yaklaşık 2.5 ayda 700 km yi bulmuşumdur

1 ayda 1673km :) Ramazanda Çanakkale'deyiz. 9 günde 1907km yapacağız. ImageUploadedByTapatalk1435768071.104429.jpg
Kayıtsız sürüşleri bilmiyorum 100 km vardır :)

Geçen sene eylülde başladım bisiklete 4500 Km oldu.

Yaklaşık 2 yıl içerisinde işten güçten fırsat bulup 5 bin km.yi yeni devirdim. :/ Bunun sadece 4280 km.sini kayıt altına alabildim. İş hayatı ve sadece pazar günlerinin boş olması, çok etkiliyor.

Mayıs ayı ortası itibaren bugüne kadar yaklaşık 1250 km yol yaptım. Kış gelmeden 3500 km hedefim bakalım.

çift amasörlü mtb ile 3 ayda 1500-1600 civarı

Sadece tahminen son 3-4yilda 4-5bin km oldugunu dusunuyorum.Her na kadar az olsada bunu hicbiseyden habersiz binermiyim atil kalirmi diye 200 liraya aldigim umit marka bisikletle yaptigim dusunulunce pek de azimsanmayabilir :) Bu aralar yeni bisiklet bakmaktayim.

Günlük en fazla 70-75 km yaptım. Bunlardan en sonuncusu yolun yarısı olan 35 kmlik bir yoldu ve karşıdan gelen saatte 420 km hızdaki rüzgara karşı pedalla aşılması gerekiyordu. Üç arkadaş güç bela yolu tamamladık ve günün sonunda keşke 170 kilometre olsaydı da rüzgar olmasaydı dedik :)

Geri