Scudo Sports

Bugün yaşadığım olay

@mustafafiratyildiz

Bir aracın yol verdiğini yazmış motor yada bisiklet değil. :)

Scudo
@Uğur SARIGÖL

Kaçarken geber git diye bağırdım ardından 1 ay sonra öldü adam bi acayip hissettim ya ondan çok da şikayet etmedim bi daha :utn:

@Özgür Türker
Evet ya sonradan öğrendim kim olduğunu adam biraz çatlakmış ama sonuçta olan olmuştu neyse ki ondan sonra pek bi durumla karşılaşmadım :D Kaçarken de sinirimdem geber gitt diye bağırmıştım adam 1 ay sonra öldü acaba öyle demesem daha iyi mi olurdu diye düşündüm biraz :(

@Özgür KK

@mustafafiratyildiz

Katılıyorum bisikletçidir kesin. Bi laf vardır ya Türk'ün Türkten başka dostu yok diye :) Bisikletlilere de uyarlanabilir :)

@Berke1903

sizin şoförler aşmış durumu o zaman sizde otobüs çok bizde minibüs ford Transit den biraz daha büyük yüksek ama minibüs bursada ulaşımın çoğu onlarla sağlanıyor uzun zamandır kullanmıyorum o başka bisikletim sağolsun iki adimlik yola dünya para alıyorlar dı

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Hakan ÇELİK

Tur zamanini denk getirirsek neden olmasin :) Tabi yaz zamani turistik yogunluk nedeni ile o yoldaki trafikte, bu konudakine benzer sinir bozucu ve tehlikeli suruculerle karsilasmamak dilegi ile...

@Ahmet Ali Demir

hocam gerçekten mi? komik be, gülmekten belki de adama karşılk bile verememişsindir.e derdi neymiş ihtiyarın.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ali Demir
@Ahmet Ali Demir

Değişik bir olay olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ali Demir
@emir yakup bulut

ya o zamanlar 10-11 yaşında falandım hayatımda ilk kez birinden dayak yemiştim ilginç bi deneyimdi :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
Arkadaşlar konu başlığında şu arabalardan mağdur bir arkadaşımız derdini anlatmış. Fakat inanın hepsi böyle değil. Bu hayatta iyi insanlar da var. Bugün kü Milas-Labranda Turumda %10 eğimli bana göre çok uzun olan bir yolda ağır ağır ilerliyordum. Bir vakit dinleneyim dedim sola çektim bisikleti. Bir şişe su derken, karşıdan bir araç geldi. Yanımda durdu. Benden 5-6 yaş büyük bir abimiz yardıma ihtiyacın var mı kardeşim ? Eğer yorulduysan bisikleti arkaya atalım zirveye kadar götürebilirim seni dedi. Allah bin kere razı olsun ondan. Ben kibar bi şekilde antreman yaptığımı söyledim, çok çok teşekkür ettim. Oradan ayrılırken bir fotoğrafını çekmiştim onu da koyuyorum buraya. Sesimi duymaz ama ona tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bazı insanlar var böyle halimizi hatrımızı sorar yardıma ihtiyacımız olup olmadığını sorarlar. :) Allah o iyi insanlardan razı olsun. :)

http://img856.imageshack.us/img856/752/sqaf.jpg

Bende 2 aydır İzmir de bısıklet kullanıyorum farklı günlerde 1 ticari taksi - 2 şehir içi otobüs - 2 minübüs şöförünü müsterilerinin yanında kırmızı ışıklarda yakalayarak rezil ettim hepsi hatalarının farkında tık sesleri bile çıkmadı çıksa zati olayı büyütecem benım canıma kast edeni rezil etmişim çokmu.Plakaları aklımda aynı güzergahları kullanıyoruz bazen denk gelıyorlar söyle bir süzüyorum adam olma safasında olduklarını hissettiriyorlar.Pasif olmuycaksın , e tabi kavgada etmiyceksin şahit bolsa ortamında hiç acımıycaksın gagalıycaksın tatlı sert baktın olmuyor gerekli mercilere şikayetini yapıcaksın.Çagıracaksın polisi öttüttüreceksin. YADA hiçirsey yapmayıp at gözlüğünü takıp yoluna bakıcaksın taki birgün birisi sana vurup hastanede gözünü açana kadar.

@Hakan ÇELİK

Tabi ki var bana da ara sıra denk geliyor ama böyle rahatsızlar da denk geliyor maalesef :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Bende bayram tatilinde izmir'den ayvalığa tur yaptım. Gece turu yapmıştım ve 100km'lik turum(aliağaya kadar metro ile) saat 20.00'da başladı ve gece 03:00'da bitti. Bu süre zarfı içerisinde 3 tane araç, farklı zamanlarda yanımdan geçerken yavaşlayıp aynı anlamsız tepkiyi verdi. Bu acayip yaratıklar yanımdan geçerken garip sesler çıkartarak bir şeyler ifade etmeye çalışıyorlardı. Karanlıkta göremedim ama muhtemelen o sesleri çıkartmak için garip bir yüz ifadesinin olması gerekiyor insanın :). Bu 3 araçtan 2'si şahin, doğantayfasıydı ve birtaneside transitti. Böyle ilginç yaratıklar malesef mevcut; kaldıki benim karşılaştıklarım en zararsızlarıydı. Sadece yanımdan geçerken anlamsız sesler çıkardılar, ne küfür ettiler nede anlamlı bir soru sordular, sadece garip sesler çıkartarak kendi şeritlerinde yavaşlayıp eylemlerini tamamlayıp yollarına devam ettiler :). Allah akıl fikir versin, şükür halime...

@Gökhan SÜMER

Ben de bugün ayna aldım, sırf arkada ki aracın markasını görmek için, geçmiş olsun :)

Geri