bugün veledrom a gittim bi bisikletli dolanıyodu orayı baya önceden gelmiş onunla konuşmadım ama orda biri dedi adam saatlerce dolandı 3-4 tur peşine gidim dedim nefes nefese kaldım adam saatlerce sürdü acaba forumdan mı diye merak ettim
bende şunu sorayım veledroma kasksız giren varmı? dün güvenlik kaskımız olmadığı için içeri almadı haklı tabi ki. ayrıca maltepe dolgu alanda ne çok güvenlik var öyle ya biraz fazla olmamış mı? ben en az 6 saydım neyin güvenliği bu kadar anlamadım
@izzetince
Tamam teşekkürler
@Ertan M.
Çalıştığım için bir tek hafta sonları orda olmayı planlıyorum . Ama dediğinize göre orda olmam çok zor gibi 2 gün güneşli oluyo 5 gün yağmur
@Cengiz Özel
Her hafta sonu yaptığım rutin endurance sürüşlerimden birine denk geldiniz. 3 yıldır düzenli sürüyorum ve antrenman yapıyorum stravadan takip edebilirsiniz.
Arkadaşlar, laktat sınırınızı belirlerseniz o sınırı geçmeden saatlerce bisiklet sürebilirsiniz.
Bu kadar şaşırmak yerine forumu biraz araştırın. Onlarca konu bulacaksınız.
Cengiz sınırlarını biliyor ve ona göre sürüyor. Velodrom antrenmanının analizine bakarsak 2 buçuk saat, 30 KM/s ortalama ile 75 KM sürmüş.
(link)