Scudo Sports

Bugün maltepe veledrom a giden varsa bi baksın

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
bugün veledrom a gittim bi bisikletli dolanıyodu orayı baya önceden gelmiş onunla konuşmadım ama orda biri dedi adam saatlerce dolandı 3-4 tur peşine gidim dedim nefes nefese kaldım adam saatlerce sürdü acaba forumdan mı diye merak ettim

Scudo
bende şunu sorayım veledroma kasksız giren varmı? dün güvenlik kaskımız olmadığı için içeri almadı haklı tabi ki. ayrıca maltepe dolgu alanda ne çok güvenlik var öyle ya biraz fazla olmamış mı? ben en az 6 saydım neyin güvenliği bu kadar anlamadım

Engin abi senin numaranı almadım benim beyaz kaskim siyah salcano city bike vardı. Spd ve ayakkabı söylemiştin görürsen mesaj atar mısın?

@Heisenberg veledrom'a kasksız alınmıyor. Eger kaçak olarak giren olursa güvenlik uyarıp dışarı çıkarttırıyor...

Pazar sabah ordaydım, yağmuru yemiş pist sünger gibi olmuştu. 10 tur attım çıktım.

@izzetince
Bisikleti aldıktan sonra orada bisiklete alışmak istiyorum ama malum havalar yağmurlu çok sıkıntı oluyomu yağmurda veledrom.

@Batu54 Alışma dönemi için ideal bir ortamdır. Etrafınızda yaya yok, kasksız alınmıyorsunuz, sakin sakin kullandıktan sonra hiç bir sorun olmaz.

@Batu54
Yağmurlu günde veledromun kullanılması yasak orada ki tabelada yazıyor kurallar.

@Cengiz Özel 3 tur pesinizden geleyim dedim kalbim duruyodu taktiginiz felan mi var

@m.klcts
Düzenli antrenman, sağlıkli beslenme ve düzenli uyku. Başka bir taktiğim yok.

@Cengiz Özel nekadar suredir antenman yapiyosunuz cunku saatlerce dolastiniz

düzenli anterimanla yapılabilir. ama aksatmaya gelmez. kendimden biliyom :D

@izzetince
Tamam teşekkürler :)
@Ertan M.
Çalıştığım için bir tek hafta sonları orda olmayı planlıyorum . Ama dediğinize göre orda olmam çok zor gibi 2 gün güneşli oluyo 5 gün yağmur

@Cengiz Özel
Her hafta sonu yaptığım rutin endurance sürüşlerimden birine denk geldiniz. 3 yıldır düzenli sürüyorum ve antrenman yapıyorum stravadan takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@Cengiz Özel baktım stravadan hocam 2 buçuk saat veledrom da geçmiş nasıl dayandın hiç mi sıkılmadın yorulmadın bravo valla helal olsun

• Beğen
Tepkiler: m.klcts ve Cycmode
Arkadaşlar, laktat sınırınızı belirlerseniz o sınırı geçmeden saatlerce bisiklet sürebilirsiniz.
Bu kadar şaşırmak yerine forumu biraz araştırın. Onlarca konu bulacaksınız.

Cengiz sınırlarını biliyor ve ona göre sürüyor. Velodrom antrenmanının analizine bakarsak 2 buçuk saat, 30 KM/s ortalama ile 75 KM sürmüş.
(link)

Kendisinin de dediği gibi;
@Cengiz Özel

ile yapılamayacak bir şey değil bu.

@Cengiz Özel :harika:

Geri