Scudo Sports

Bugün kaskın önemini birkez daha anladım

emrejon

Aktif Üye
Tepki
131
İsim
emre özciftci
Bisiklet
Fuji
Karsidan karsiya gecerken yola bakmayan teyzenin azin sonu neticede bende de hasar var ama teyzeye rampa assagi 40 ile giden bir biaiklet carpinca felegini sasirdi hatali olan kendisi esini aradi adam geldi hastaneye goturun amca dedim sen carptin sen goturcen diyo dedim dayi yola atladi sagina soluna bakmadan ben kendi derdime sen kendi derdine sen sag ben selamet dedim cektim geldim ama hasarda bunlar

Dosyalar

• 20150906_160346.jpg
    20150906_160346.jpg
    46,8 KB · Okunma: 229
  • 20150906_160403.jpg
    20150906_160403.jpg
    93,6 KB · Okunma: 228
Scudo
Çok geçmiş olsun.. Bisikletle bakkala giderken bile kask şart.

• Beğen
Tepkiler: emrejon
Geçmis olsun. 1anlık dalgınlık kotu sonuçlar dogurabiliyor.

• Beğen
Beterin beteri vardir Bunla kurtuldugunuza sukur edin.Buyuk gecmis olsun

• Beğen
@emrejon Çok geçmiş olsun, aynı durum benim başıma da gelmişti fakat allahtan ben ne düştüm nede çarptım önsezimin sayesinde kurtuldum. İnsanlar dalgın olabiliyor, şahsen ben zil kullanıyorum ne kadar nefret etsem de buna mecbur ettiler beni birde, kulaklığı takıp tın tın tın gidenler var onlara ne demeli? :D O kadar zil çalıyor, bir saniye diye arkadan sesleniyorum kimse takmıyor beklesin mi? diyorlar ne diyorlarsa artık.

• Beğen
Bununla geçmiş olsun. Sağlam bir korna lazım bize bence. Ses fazla olmayınca insanlarda bir endişe korku veya ona benzer bir şey oluşmayınca bisikleti basit bir alet sanıyorlar. Sesi yüksek olsa belki insanlarda geri adım atma refleksi göstermesinde belki etkili olur :krktm:

• Beğen
Geçmiş olsun. birdaha inşallah basına böyle bir kaza gelmez

• Beğen
çok geçmiş olsun... Kaza yapmadan da bisikletçi olunmuyor be abi :)

• Beğen
geçmiş olsun acil şifalar

• Beğen
Sagolun arkadaslar bende dedim kendi kendime bu kadin karsiya gecerse carparim dedim dedim iste olan oldu kaza geliyorum dedi ama kurtaramadik

İnsanların zihninde "Benim başıma gelmez" yankısı var herhalde. Arkadan sesleniyorum, bir saniye diye fakat kimse takmıyor ne yazık ki. Geçmiş olsun.

• Beğen
Bu millet bir saniyeden,zilden falan anlamiyolar zili tınlamayanlara ben genelde arkalarina yaklasip yuksek seste islik yada bagiriyorum genelde bunlardan irkiliyolar:D:D

Önce cok gecmis olsun. Ancak bu tarz durumlarda sen sağ ben selamet diyip gidilmemeli. Teyzenin eşi dogru soylemis masraflara karismasaniz bile en azindan refakat etmeliydiniz. Dusunsenize ayni durum annenizin, eşinizin, cok sevdiginiz bir akrabanizin veya sizin basiniza geldi. (Sonucta dalginlik Allah korusun hepimizin basina gelebilir.) o durumda size veya yakininiza carpan kisi hadi bana eyvallah diyip gitse hosunuza gider mi? Ne kadar hatali olursa olsun teyzeye ve esine sonuna kadar yardim etmeliydiniz. Sonucta ortada bir can var. Tekrar gecmis olsun. Allah her turlu kazadan ailelerimiz ve sevdiklerimiz dahil hepimizi korusun insallah

Karşıdaki insan ne kadar haksız olursa olsun yaptığınız davranış bence yanlıştır.Sen sağ ben selamet deyip gitmeseniz daha iyi olurdu.Çok geçmiş olsun.

Hocam bencede çok yanlış bir davranış. Ne olursa olsun karşıdaki yaşlı bir insan. Bir düşünün sizinde anneniz yada bir yakınınız olabilirdi.
Sizin bir yakınınıza biri bunu yapsa sizde kazaya uğrayan kişinin oğlu yada kardeşi, abisi olsanız çekip giden kişiye karşı ne hisseder ve arkasından nasıl konuşurdunuz bir düşünün bence.

Geri