Everest' i izledim, çok beğendim filmi, başından sonuna kadar soluksuz izleniyor, gerçek bir hikayeden alınma, diğer dağ filmlerindeki gibi uydurmasyon yok herşey çok gerçek, belgesel gibi
bu gece bu filmi izledim, güzel bi gerilim-gizem filmi, özellikle kurgu çok iyi..
korku değil ama yine de birkaç yerde zıplattı resmen, her saniye acaba şimdi ne olacak diye bekliyorsunuz,
çok tanınmış oyuncu yok ama gerçekten iyi iş çıkartmışlar.. tavsiye ederim
Dün sabah işten eve gidince girdim yatağa leptap ı aldım kucağıma Will Smith ve oğlunun oynadığı 2013 yapımı benim yeni haberdar olduğum Dünya yeni bir başlangıç, filmini seyrettim. Filmde daha çok oğlu görülüyor will biraz arka planda kalmış yinede fena değildi.
@Mustafa555
Onun ikincisinide seyrettim ben sevimli canavar ünüversitesi ilk filmin öncesini anlatıyor ama ilk film daha güzel
Daha once yuzlerce kez izledigim ve okullarin da acilmasi ve yagisin da beraberinde "Istanbul da Trafik Cilesi" adli drama/duygusal filmi seyrettim ise gelirken
Sinema'da Marslı ile Everest 3D'yi izledim. İkiside ilham verici filmler. İzlemenizi tavsiye ederim. Nette'de Kağıttan Kentler, Yarının Dünyası, Görevimiz Tehlike, Sin City 2 ve Turnuva (Satranç'ı Anlatıyor)
Söylemesi ayıptır bugüne kadar baya bir film izlemişliğim var. Öyle ki filmin iyi olup olmadığını 2 dakikalık fragman'dan anlayabiliyorum 500'e yakın blu-ray arşiv evde var, 1000 tane de hard disc'de 1080p olarak mevcut. Evde sinema sistemi de mevcut. Bisiklet harici film arşivi ve figür koleksiyonu yapıyorum...