Scudo Sports

Bugün farkettiğim enteresan şey...

Scudo
gecen gun bos yolda giderken birden yola kizin biri firladi.yanindan gecebilirim dusuncesiyle frene basmadan soluna kirdim tam onu gecicekken kiz kendini refleksle geri atti.oldugu yerde dursa hicbir sey olmayacak! kendisini geri atinca birden onume dustu.tabiki fren yapamadan carptim. elinde posetler filan ustu basi dagildi yere dustu.bir yandan uzuldum bir yandan kendime kizdim carptigim icin.

• Beğen
Tepkiler: Emre Akyıl
@Eray BAYRAKTAR

bu bahsettiğin yer bostanlı sahil olsa gerek xD

aslında bisiklet yoluna MOBESE kamera yerleştirip, bisiklet yolunda el-kol sallayarak sahil turu yapan insanların evlerine 62TL trafik cezası gitse bence uslanırlar :D

• Beğen
Televizyon da fln ''trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım'' tarzı reklamlar yaparlarken şu 2 tekerlekli araçların güvenliği içinde onlara karşı otomobil sürücülerinin ve yayaların ne derecede saygı göstermeleri gerektiğinden bahsetseler daha mantıklı olabilir.

• Beğen
Daha bugün boş kaldırımda giderken adamın biri kaldırıma çıkar çıkmaz "Şu kaldırımı bari bize bırakın dayı!" demesin mi :D :D Yayalar hem yolun hem de kaldırımın efendisiymiş onu anladım arkadaş.

Geçen bisiklet yolunda yanından geçtiğim ailenin babası arkamdan bağırdı, "Bisiklet sürülecek yol mu burası!"

• Beğen
Pek yayanın olmadığı gece saatlerinde gezdiğim için genelde yayalardan pek sorun olmadı ama arabalar hiç dikkat etmiyor. Yolun kenarında neredeyse 1 şeritlik boş asfalt var. Arkadaşımla oradan gidiyoruz, boş yer geniş diye yan yana gidiyoruz, şeritle aramda 1 metre falan var. Birden yanımda belediye otobüsünü hissettim. 15-20 cm bile yoktu üstüme sürdü adam arkadaşım kenara yeterince hızlı kaymasaydı düz yolda belediye bana çarpıyordu.

• Beğen
@Berkhan Bayraktar

Allah korumuş. Geceleri sürüş için umarım far ve sinyal gibi ekipmanlarınız vardı. Ben biraz gündüz faal olan trafikten bahsettim demekki gece durum araçlardan yana değişiyor :D

Arkadas Ben şehir Içi Kullanamıyorum Bısıkletı Kaldırıma Cıkıyorum Asalak Yayalar Var Yola ınıyorum özel Halk Otobuslerı şehir Içi Hat Mınıbuslerı ıle Bır Gun Acayıp Kavga Edecegım Ya Trafıktekı ınsanlara Ehlıyet Alırken Hıc Ama Hıc '' Trafık Ve çevre'' Derslerı Gosterılmıyor çook Kaza Atlattım Ve Anladım Kı Sehır ıcınde Olmuyor Bende Sehırler Arası Yolları Tercıh Edıyorum Daha ıyı Oluyo

• Beğen
@SÜLEYMAN_GÜNGÖR

Yayalar sorun çıkartmadıkça otobüs,dolmuş gibi araçlarla hiç sorun yaşamadım şu ana kadar. İnşallah da yaşamam. Keşke şehirlerarası yoldan okuluma gidilebilecek olsa da gitseydim ama :)

Nasıl Denızlının Trafıgı Ya Bıde Alt Ve Ust Yapı Calısmaları Falan War Sokaklar Kazık Mtb ıcın ıı Ama Yol Bısıkletı ıcın ıı Olmuyor Tabıkı Bayram Yeri -- Cınar Arası Araba Ile 20 Bisiklet Ile 15 Yaya 6 Dk

• Beğen
@Emre Akyıl

Farlarımız yoktu ama yol zaten gündüz gibiydi yol aydınlatmalarından. Karanlık yoldan gidilmiyor zaten farsız. :)

• Beğen
kesinlikle katılıyorum.ben de istanbul fenerbahçe sahildeki bisiklet yolunda bebek arabası ile çocuklarını gezdirenlere kızıyorum. sahildeki koca yürüyüş yolu dururken bisiklet yolu ağaçların arasından geçtiği ve güzel olduğu için burayı tercih ediyorlar :) malesef toplumumuzda bisiklete ve bisikletçilere gereken saygı ve önem gösterilmiyor.

• Beğen
Bomboş gidiş çizgimde sürerken , yol vermek (pis bi bakışla) amacıyla gidiş çizgime atlayan yayalar da var. Salakmışım gibi davranıyorlar. Bomboş yoluma niye atlıyosun ablacım? Bu alet yön değiştirebiliyor ve frenleri var.

Geri