Scudo Sports

Bugün doğum günüm

Atahan Akıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
637
arkadaşlar doğum günü olan kişiler buraya yazsın bizde kutlayalım.:D
mesela benim bugün 26.02.1991:p
hediye vermek isteyenlere hesap numarası verilir:rolleyes: :D

• Beğen
Tepkiler: unlu ve Burak Taha
Scudo
Hesap numaranı ver Ata, beni fazla ugrastırma :D:D

Nice mutlu yıllara ...

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
http://www.cakesbyann.co.uk/model%20car.JPG
bende araba yollayayım madem geç kaldık pahalıya patladı :D, Erol pasta yollamış vay uyanık :D ama iyi fikir!! ;)

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@anka

İyiki doğdun İlyas...

+++rap.:)

ikinizin de doğum günü kutlu olsun.e hediye istiyonda PASTA yemedik:p

Ataya gönderdigim pastadan bölüştürürüz sorun halloldu şimdi!: :D

Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten anlam veremiyorum, bugün biraz düşündümde daha dün liseye başlamışım gibi. İlkokula yazıldığım günü dün gibi hatırlıyorum.

Zaman su misali, akıp gidiyor. Güzel değerlendirmek gerekiyor, herkes her yaşın kıymetini bilmeli; bizden geçti dememeli 50 yaşında da olsa, 60 yaşında da olsa.

Saygılarımla
Tevfik AKTUNÇ

Aynı gün doğmuşuz bende 34 Sağlıklı sıhhatli nice mutlu yıllar dilerim.

@Anonim ve @ErzincanLee doğum gününüz kutlu olsun Rabbim hayırlı yaşamlar nasip etsin. Biz yolun yarısını çok oldu devirdik.

Tevfik seni ağlar gibi gördüm bre :) , geçen zamandan ders al ki geleceğini aydınlatsın. Her anın tadını almak lazım. Bana göre hayattan zevk almak istiyorsan kanaatkar olacaksın. Dünya ilk durağımızda değil son durağımızda olmayacak. Durun ikinizide efkarlandırıyım bu güzel gününüzde ben sustum üstad konuştursun. :harika:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@ErzincanLee ben de sağlıklı günler dilerim hocam, nice mutlu yıllar olsun🙏🏻

@necmeddin Abi çok teşekkür ederim, cansın☺️🙏🏻 Herkesin gönlüne göre versin Allah, çok fazla emek veriyorum yaptığım işlerde ama bakalım neler olacak hep beraber göreceğiz☺️

@Anonim hocam doğum gününüz kutlu olsun. Selamlar

Geri