Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

yeni lastiklerini taktım bi 15km neşeli neşeli dolaştık :D

Scudo
22km yaptim gayet iyi hissettirdi

hiç hiç bişi ramazan ayı gelir bisiklet gider ikinci bir emre kadar ıstırahat verdim bisiklete

Gece uyuyamayınca sabah 06:30 gibi aldım bisikleti çıkım sahilde gezmeye. Mesafeyi bilmiyorum, bir buçuk saat olmuş. Gelince de bacaklara en soğuğundan bastım suyu 5-6 dakika. Uyku falan kalmadı, mis :D

Sarıgazi çıkışlı, taşdelen, Alemdağ, Özyeğin Üni, Taşdelen, Sarıgazi, Baraj yolu, Brendium Dechatlonda ufak bir mola:) Yeditepe üni, Ferhatpaşa yanyoldan dudullu sanayiden tekrar baraj yolu çamlık ve Evdeyim 45 km lik bir tur oldu güzeldi...

Belgrad Ormani'nda yaklasik 21 km yol teptim. :)

Kozyatağı-Tuzla yaptım sahilden 50 km:)
ama formdan düşmüşüm her gün bindiğim zamanlar tık demezdi bugün yoruldum.

50 km yaptım bu yaz sıcağında, karşıdan esen rüzgarda cabası

20km yol yaptim,daha sonra lastik patladi 8km bisikletle yürüdüm.Bisikletin ne kadar degerli oldugunu anlamis oldum

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
benim düldül saolsun hergün beni işe götürüp getiriyor hata çoğu zaman yolu uzatıp ormanda biraz çamur güreşi yapıyoruz hemde tur bisikleti bide trek 7.3 :) hergün artalama 50 kilometra yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: Decsan
terme-ünye arası 30 km. buralarda süren varsa beklerim.

Onunla konuştum.Tedavisini yaptırıp her şeyin eskisi gibi olacağına söz verdim.Artık ayrılık yok dedim.

İşe gidip geldim

Zuhuratbaba florya git gel yaptık :) gün geçtikçe alışıyorum bisikletime :)

Orta göbeği sökmeye çalışıyorum.. Ama sadece sol tarafı sökebildim.. Tahmin ettiğimden daha zor olacak gibi.. Yarın devam...

Odada yanyana TDF seyrettik.Bi ara düşer gibi oldu üstüme kolum çarpınca''hadi yarın Uludağ'' der gibi :)))

25 km yol yaptım.12,5 gidiş 1 geziş, 11,5 dönüş. Dönüşte rüzgara karşı geldim. Çok fena cezalandırdı :) 1 saate yakın sürdü 11 km yol :(

Geri