Alexandre Dumas namı diğer 3 silahşörler.Çocukluğum'dan beri çok severek okuduğum;halada arada sırada okuduğum bir klasik şimdi diyeceksiniz nedir acaba ne oldu? anlatayım neden 3 silahşörler örneği verdiğimi anlayacaksınız neydi onların meşhur sözü'''' ALL FOR ONE,ONE FOR ALL''' Yani birimiz hepimiz hepimiz birimiz için..ama gel görki biz bisiklet severler ve bisikletciler için geçerli değilmiş burdan onlarca eleştiri,isyan dolu yazılar ve sözler çıkıyor'ki yani forumdan ve çoğuda haklı yere lafım yok herkse kendince haklı elbet geçeyim olayıma aniden önümde pat diye duran ve bir anda sağ kapısını açan ve haklı gibi uyardığım için üstüme yürüyen ve küfür basan zat.asla küfürü sevmem ve etmem en fazla ağzımdan s...git tarzı bir cümle çıkar.ve çıkdı neyse yoluma gittim bu bmw kullanan ama mağaradan çıkmış zavallı meğersem benim peşime düşmüş bisiklet yoluna yakın yerde başladı beni sıkıştırmaya son anda durdum 2 araba arasında kaldım bizzat ve isteyerek beni öldürmeye çalışan bu ruh hastası hem kendi canını (yanında yaşlı anasıda var)hem beni hemde bir başkasını umursamadan ezmeye kalkdı beni.o yetmezmiş gibi anasıda kapıyı açıp oğluma nasıl hakaret edersin demezmi!!!herif indi arabadan sağlam bir yumruğa asıldı son anda sıyırdı yüzümü aşırı soğukkanlı oluşum sayesinde sakince bekliyorum hala tehditler küfürler bini bin para havada uçuşuyor.üstüne ispark'ın görevlisi arkadaşlar araya girdi ben yürüdüm gittim tabi yolda dşünüyorum kararımı verdim gittim polise(sağolsun gezi parkındaki terminatör polis amcalardan değildi kendisi):alkis:nazarımda bir alkışı hak etti durumu izah ettim ama tek yanlışım plakayı almamak ve orda mobese cameraları olmaması;ama arabanın rengi modeli ve bu mağara adamının eşgali flash belleğime kayıtlı dünya küçükdür elbet denk geliriz bu sefer direk polis imdatı arayıp gerekli herşeyi yapacağım. .şimdi gelelim 3 silahşörlere niye bu örnek bu olay olurken eli yüzü düzgün belli kültüre sahip bir kaç bisikletci yanımdan geçdi durupda bir müdahale eden yok beni tek üzen bu oldu yoksa bisiklet yoluna sahip çık ,trafikde saygı bana artık çokkkk boş geliyor asıl önemli olan bizlerin birer birey olarak birbirimize sahip çıkmamız bu forumda toplasan kaç kişiyiz?? biz böyle yapar destek olamazsak birbirimize adamlar döverde söverde yazı içinde kusura bakmayın sinirden imla mimla pek dikkat edemedim...son kez diyorum'ki '''BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN''''