Scudo Sports

Bugün başıma gelenler.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Alexandre Dumas namı diğer 3 silahşörler.Çocukluğum'dan beri çok severek okuduğum;halada arada sırada okuduğum bir klasik şimdi diyeceksiniz nedir acaba ne oldu? anlatayım neden 3 silahşörler örneği verdiğimi anlayacaksınız neydi onların meşhur sözü'''' ALL FOR ONE,ONE FOR ALL''' Yani birimiz hepimiz hepimiz birimiz için..ama gel görki biz bisiklet severler ve bisikletciler için geçerli değilmiş burdan onlarca eleştiri,isyan dolu yazılar ve sözler çıkıyor'ki yani forumdan ve çoğuda haklı yere lafım yok herkse kendince haklı elbet geçeyim olayıma aniden önümde pat diye duran ve bir anda sağ kapısını açan ve haklı gibi uyardığım için üstüme yürüyen ve küfür basan zat.asla küfürü sevmem ve etmem en fazla ağzımdan s...git tarzı bir cümle çıkar.ve çıkdı neyse yoluma gittim bu bmw kullanan ama mağaradan çıkmış zavallı meğersem benim peşime düşmüş bisiklet yoluna yakın yerde başladı beni sıkıştırmaya son anda durdum 2 araba arasında kaldım bizzat ve isteyerek beni öldürmeye çalışan bu ruh hastası hem kendi canını (yanında yaşlı anasıda var)hem beni hemde bir başkasını umursamadan ezmeye kalkdı beni.o yetmezmiş gibi anasıda kapıyı açıp oğluma nasıl hakaret edersin demezmi!!!herif indi arabadan sağlam bir yumruğa asıldı son anda sıyırdı yüzümü aşırı soğukkanlı oluşum sayesinde sakince bekliyorum hala tehditler küfürler bini bin para havada uçuşuyor.üstüne ispark'ın görevlisi arkadaşlar araya girdi ben yürüdüm gittim tabi yolda dşünüyorum kararımı verdim gittim polise(sağolsun gezi parkındaki terminatör polis amcalardan değildi kendisi):alkis:nazarımda bir alkışı hak etti durumu izah ettim ama tek yanlışım plakayı almamak ve orda mobese cameraları olmaması;ama arabanın rengi modeli ve bu mağara adamının eşgali flash belleğime kayıtlı dünya küçükdür elbet denk geliriz bu sefer direk polis imdatı arayıp gerekli herşeyi yapacağım. .şimdi gelelim 3 silahşörlere niye bu örnek bu olay olurken eli yüzü düzgün belli kültüre sahip bir kaç bisikletci yanımdan geçdi durupda bir müdahale eden yok beni tek üzen bu oldu yoksa bisiklet yoluna sahip çık ,trafikde saygı bana artık çokkkk boş geliyor asıl önemli olan bizlerin birer birey olarak birbirimize sahip çıkmamız bu forumda toplasan kaç kişiyiz?? biz böyle yapar destek olamazsak birbirimize adamlar döverde söverde yazı içinde kusura bakmayın sinirden imla mimla pek dikkat edemedim...son kez diyorum'ki '''BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN''''

Scudo
Geçmiş olsun. Artık tipine bakıp ona göre muhatap oluyorum. Yoksa her an kavga etmek zorunda kalabiliriz. Sizin muhatap olduğunuz yaratık en tehlikelilerden biri. Zira hem suçlu hem güçlü olan bir öküze öğretebileceğiniz hiçbir şey yok. Ne yapsanız nafile. O yüzden şöyle bir bakayım bile demeden geçip gidin. Eğer kaza yapmanıza sebep olduysa o ayrı, şikayet edilmesinden yanayım.

@alp değer tanrıverdi

Teşekkürler adam hem suçlu hem güçlü küfürler havada uçuşuyor bide gene o haklı ben ona küfür etmişim.bide olaya bak yanında her 2 mizden yaşça büyük bir insan var güya bu karaktersizin anası oğluna ya oğlum sen ne yapıyorsun yakışırmı sana demiyor oda beni suçluyor ya ne insanlara kaldık bu ülkede pessss yaaaaa.

Iste bu yuzden kamera ile surekli kayitta geziyorum. %100 kanit ile hakaret davasi, trafik cezasi vb hersey mumkun. Ben de en az 4-5 kere boyle insanlarla karsilastim. 2 tanesinin videosunu da foruma eklemistim. Gecmis olsun size de.

Öncelikle geçmiş olsun.Oğuz Bey, zaten karşıdaki insan! ı da o ana yetiştirdiği için açıkcası çok şaşırmadım.Eminim sizin yanınızda olayı anlamak, yardım etmek için birkaç bisikletli arkadaş dursa bu sefer bir oldular bana kafa tutuyorlar vs. şeklinde çirkinleşirdi o şahıs.

Alper bey aynen öyle çok güzel yere parmak basdınız şimdi 1-2 kişi olaya müdahale etse bak bisiklet'liler çete olmuş beni döveceklerdi hatta gazete başlıkları'da aynen şu olurdu gibime geliyor.zavallı yaşlı bir kadıncağızın gözleri önünde bir kaç serseri bisikletci zavallı bir genci dövdüler.kesin böyle olurdu:(

şu kask kameralarınından tavsiye ederim. ucuzlarıda var. kamerayı gören bi tırsıyor zaten. pek böyle birşeyle karşılaşmassınız. karşılaşsanızda elinizde sağlam kanıtınız olmuş olur

Kask camerasından ziyade ben başka bir şey alacağım yada almam gerekli anlaşıldı.

@Oğuz kurtbisikletinizde araba boyu levyelerden falan mı taşımayı düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: ykaracavus
Yok canım ben onlardan değilim insanım ben ne gerek var.en güzeli biber gazı yüzüne sık bas pedala yola devam.

Çünkü benim birine vurmam direk şuç 12 senedir boksla uğraşıyorum;ben onu bugün anasına bağışladım ama o ve onun gibiler böyle devam ederlerse;bir başkası çeker vururda yok yere başı belaya girer.

Geçmiş olsun. Bu arada yanınızda yakıcı, delici, kesici vb. karşıdaki insana zarar verici madde bulundurmanız kanunen yasak. Haklıyken haksız duruma düşersiniz demedi demeyin...

Halil bey farkındayım hiç bir zaman taşımadım taşımam'da sinirden söylüyorum yoksa camera olayı daha mantıklı tabiki.

İşin garibi spreyde yasaklandı galiba silah sınıfına soktular yanlış bilmiyorsam.

Çok geçmiş olsun şöyle bi laf vardır "Anasına Bak Kızını Al" anlayacağın anası ne ki kendisi o olsun ;) bunun gibi insanlar trafikte çok uğraşılmaz bunlarla

o kişiye uymakla hata etmissiniz ,''ite dolanmaktansa çalıya dolanmak iyidir''.malesef ki bisikletliler olarak umursanmıyoruz hayalet gibiyiz bazen görünmez olduğumu düşünüyorum.

Madem boksördün neden kırmadın herifin çeneyi ortlıkda kamerada yokmuş,sonra basıcakdın pedala bu gecede rahat uyuyacakdın şimdi sinirinden neden kırmadım diye uyuyamıyacaksın. Hak edene yapıcan seni arabayla şıkıştırıp ezmeye kalkmış ben senin yerinde olsaydım, acımadan anasının önünde kum torbası ederdim onu kimsede ayıplamasın olmaz demesin

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Bal
@meseduzu

Şefim iyi diyorsunda herif ölse orda al başına belayı ne oldu gitti niyazi bide adam'dan sanacaklar uğraş dur sonra en güzeli allaha havale etmek çok da rahat uyuyacağım takmaya değmez hani bir laf varya '''lafa bakarım lafmı diye birde diyene bakarım adammı diye '''aynen bu hesap işte ne şiddeti nede kavgayı sevmem benim kavgam ekmek ve namus için olur olursa bunun dışında hiç bir anlamı yok..

oğuz abi sakin kalıp bir anlık sınırle adama vurmamanız iyi olmuş bide plakayı alaydınız biraz adamın başını ağrıtırdınız .
Geçmiş olsun.

Geri