Scudo Sports

Bugun aldım... Nasıl ?

Tepki
5
salcano ng255 srd 900tl (liste fiyatı 1.130) ye aldım.

aldıgım bisikletle salcanon sitesindeki özellikleri karşılaştırdıgım zaman bi kaç farklılık gordum. Sanırım bir tek lastikler daha iyi. Birde diskler farklı galiba sitedekinden.

sitede
TRIPLE BUTTED 6061 ALÜMİNYUM KADRO,MICHELIN COUNTRY DRY2 LASTİK, Suntour XCR Remote Lock Out

bende
Double BUTTED 6061 ALÜMİNYUM KADRO , HUTCHİNSON XC TUBELESS LİGHT PYTHON LASTİK , Suntour XCR (REMOTE Degil)

Aynı olan ozellikler

● 26” MTB
● SRAM FULL SET X-7 27 SPEED AND AVID ELIXIR 5 HYDROLIC BRAKE SET
● RITCHEY PRO SET STEM, HANDLEBAR, SADDLE, SEAT POST, FORK FITTING AND GRIPS
● SALCANO X-PROD1 Doublewall Rim and INOX SPOKES
● WEIHT 12.2 KG

Scudo
Hocam nasıl buldunuz bunu ? Normalde tükenmişti piyasada.

Güle güle kullanın alabileceğiniz en iyi bisikleti almışsınız o fiyata :) Tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: batuhan izmirli
salcanonun sitesine baktıysanız siyah modeli var ve jant telleri alttan geçen model. yani farklı diye biliyorum. sanırım sendeki kadro şu :

(link)

• Beğen
bisikletiniz hayırlı olsun bu dönemde sıfırı zor bulunuyor sizin model ng 255 srd yani sram vites sistemi lastikleri michelın olması gerkiyordu şasırdım.

• Beğen
@batuhan izmirli

evt aynen öyle olabilir lastikler kalitesiz degiller :in:

Hayırlı olsun , ben yaklaşık iki sene önce almıştım bu bisikleti.Donanımları aynı lastiklerin sadece şekilleri değişmiş sanırım biraz.Benim bisikletimde sadece ön vites x-5 olarak gelmişti.Hala daha kullanıyorum bi sıkıntı yok . Umarım memnun kalırsınız.İyi günlerde kullanın...

• Beğen
öncelikle hayırlı olsun. kullanan biri olarak çok memnunum bu bisikletten. yalnız resimlerdeki sizin aldıgınız bisikletse eger, bu ng 255 srd nin ilk modeli. yani birkaç sene evvelki modeli. avid juicy 3 fren, huthhinson tubeless lastikler falan olmalı üzerinde. birde masası remote değildi sanırım. viteslerde de trigger yerine shifter kullanılıyordu hatırladıgım kadarıyla. o zamanlarda shifter sistemlerini begenmediğim için tercih etmemiştim. ama sram bu konuda cok iyiymiş. şimdi de ben shifter sistem arıyorum:)
nihayetinde eski bi model olmasına ragmen fiyat olarak cok uygun. güle güle pedallayın:in: :in:

• Beğen
şimdi bende baktım 2009 modeliyle özellikler uyuşuyor. acaba 2. el mi satıldı dusuncesi içindeyim.

şuanda fatura baktım 07/05/2010 uzeri karalanıp bugunun tarihi atılmış ve faturada ucretsız ikinci bakım kuponu yazıyor. yani birincisi önceden kullanılmış.

Dükan sahibi bana bu konu hakkında hiç bir bilgi vermedi. sıfır oldugunu soyleyip sattı. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz ?

İlginç bir durum açıkcası.Ben olsam iade ederdim , kimsenin sizi paranızla rezil etmeye hakkı yok bence.

Geri