Scudo Sports

Bugün 12:15 civarında geçirdiğim bir kaza

Hergün şu kaskı takarım. Şeytan bu ya birgün acele iş çıktı kasksız 30-35 km hızla giderken önümdeki araba birden fren yaptı dolayısıyla bende yaptım. Ama ön freni fazla sıkmışım takla attım. Kaldırıma çarptım. Hergün sürerim şu bisikleti. İşte o gün kasksız çıktık takla attık. Allahtan bişey olmadı sadece ayak tırnağım kırıldı. Geçmiş olsun kardeşim. Dikkat etmek lazım. Şeytan bu takipte herzaman :)

Scudo
Dişli lastik kullanıyordun muhtemelen, değil mi?

Geçmiş olsun ayrıca.

@caner ünsal

Deneyıme dayalı genel gecer bır bılgı dıyelım.

@Serdar Sarı

Sağ olun. Bizimki şahin görünümlü küçük bir kız idi. :D :p

@Hakan ÇELİK

Artık çok kısa da olsa kasksız çıkmam herhalde. Sağ ol :)

@Gökhan Toros

Evet dişli ama asfalt lastiğide olsa o ıslakta ve demirde kavrama yapacak bir lastik yok bence.

Sağ olun. :)

Motosiklet kullanırken en tırstıgım yer arabalı vapurlardır.Helede ıslak olurlarsa tadından yenmez.İşin özü demir alanlardan geçerken çok ama çok dikkatli olunmalı.
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun :). İyi bi lastik ve doğru hava basıncı kaymaları büyük ölçüde engeller. Benim ön lastık bitik olmasına rağmen çok iyi tutuyor halen. 25-27 psı arası hava var. Minimumdan daha az basıyorum :) Lastik kaymıyor ozaman. Sadece arka fren ya da ön fren kullanmak pek akıllıca değil. Zamanla tecrube ettikce ve reflexler geliştikce 2 sini bir kullanmayı öğreneceksin :) Amman kaskınızı alın :)

Geçmiş olsun.Dersimizi alıyoruz bu tip konuları görünce içiniz rahat olsun :).

Geçmiş olsun,

Şifalar dilerim..

Geri