önce hala çocugum öyle kalacagım yazardım umarsız bir çocuk gibi hohlayarak buharlandırırcasına camı;daha sonra silip bi daha bi daha yazardım belkide ;;;;;;tayfun taliboğlu gibi oldu yaw=)))
cuma günü aklımdan geçiyordu, bugün bir baktım forumda konusu var
hemen cuma günü aklımdan geçen şeyi yazıyorum;
okul servisinde benim koltuğumun bir ön koltuğunda oturan kızın camına(yani onun oturduğu koltuğun hemen yanındaki cam, ikili koltuğun cam tarafı) "seni seviyorum" şeklinde bir ilan-ı aşk. tabi hızlı bir şekilde yazabilmek lazım, yoksa siz yazarken o, garip garip yüzünüze bakabilir
fantazi düşkünleri sizi
kolayı var, ingilizcesini yaz , uzunluğu yarı yarıya. elin yavaşise evde antrenman yap hhheehehehe. Ben hızlıyım ama yazmayı gerektircek kimse olmadı bir keresinde karlı bir havada arabanın ön camına yazmıştım ama , benimkinin pencereden baktığını görünce iş işden geçti ne yapcağımı şaşırmıştım. ama artık öle bir dert falan kalmadı. kimseye öyle şeyler yazmam.
ben olsam büşra hoca yazardım.hikayesine gelince:Okulda çok sevdiğim ve sürekli makara halinde olduğum büşra hocam var.aramızda farklı bır ılıskı var gorsenız gulmekten olursunuz sureklı pesındeyım ve benden bıkıp kızdıgında hemen kafasını donuyor cunku guldugunu gormemı ıstemıyorcunku gorunceee dahada ustune gıdıyorum.bazen okulun 1. katındaki sınıflara derse gırıyor ve bende sınıfın bugulanan camlarına büşra örtmen yada büşra hoca falan yazıyorum.ama zor iş çünkü dışarıdan dolayısıyla tersten yazıyorum ve bu ıste bayagı profsyonel oldum