Scudo Sports

Buda Bir Trial Motor. 10.000 YTL :S

Tepki
4
Arkadaşlar bu Trial motor Türkiyede bir fuarda sergilendi ve yanlış hatırlamıyorsam özel yapılıyormuş maliyeti 10.000ytl..

http://img509.imageshack.us/img509/6245/trialmotofy8jy6.jpg

• Beğen
Tepkiler: isakcan
Scudo
çok güsel videolardada pegsiz bi trial motor vardı scoot olması lazım ama fiyatı bence 10.000ytlden fazladır

Kimimizin bisikletleri bile 10.000 ytl leri bulurken, özel bir Trial motor için çok fazla değil sanırım fiyatı...

@Hakan Yazman

bnde ilk olarak öle düşündüm fakat yinede du bi motor

evet 10 bınden cok daha fazla olması lazım :D masası zaten bı 4 bın fılan vardır nerden baksan :D

Forumdaki Alican abi bilir aslında az çok, o binmişdi galiba buna..

s.a abi öncelikle türkiye'de yok die biliyorum dünya trial şampiyonu MOTOSOHW08 de show yapmak için getirdi

eet o adamın motoru zaten :D turkıyede yok bıde scott un motoru yok motor aksesuarları var kıyafet gıbı :D o sadece o vıdeodakı bı yapıstırma

@batutanker

maşa marzocchi ve marzocchinin bisiklet maşalarının fiyatlarını düşünürsek 10.000ytl nin yarısı kadar maşası yapar:D

@batutanker

Motoru yakından gördüm seninde görmeni isterdim

bnde gördüm bu motoru hatta videosu var kendim çektim adam gerçekten hakkını veriyo motorsikletin

motoru yakındada gordum gormenı ısterdım demıssın bılıyorum motor turkıyeye geldı ama gıdıp gorme ıhtıyacı duymadım.kı motorun satılık olmadıgınıda bılıyorum ve 10.000 ytl nın ustunde oldugunuda bılıyorum daha ne uzatılıyo bukadr anlmadım

fiyatın bu kadar düşük olacağını sanmıyorum...10.000 euro olması muhtemel...müthiş bir alet...kullanan kim bilir neler yapabiliyordur bununla...

Trial'lerin de bir sürü modeli var, 2 zamanlı-4 zamanlı, marka-model ayrımları yine bunlarda da var. Fiyat olarak tam olarak bu makineyi bilmiyorum ama 6000€'ya güzel trial makineleri getirtilebiliyor yurtdışından.

Motocross için Honda CRF250R var, sıfır fiyatı Türkiye'de 10.000ytl, sonuçta donanım olarak bakıldığında gayet güzel bir kalite söz konusu ancak fiyatı buna göre makul, Avrupa markası olan KTM'nin eşdeğer motoru ise 10.000€, ama arada performans olarak bir fark bulmak kolay değil. Bir nevi çekicilik ve karizma söz konusu sanıyorum, yoksa 2 katı edecek üstünlüğe kesinlikle sahip değil, sadece biraz daha özel..

Kısacası demek istediğim, maşasına orasına burasına bakılarak değerlendirilemez, çok abartı fiyatları olan makineler de değil motosikletler, bilmiyorum neden böyle ama ya bisikletler çok pahalı ya da motorlar çok ucuz..

Geri