Scudo Sports

Buda benim yeni emektar :)

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
(link)
Henüz 1 aylık :)
Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...
Yarın daha detaylı resim ekleyeceğim.

Scudo
Güle güle kullanın bende de Astro 50 Kırmızı-Beyaz var.Ben değişiklik olarak elcikleri değiştirdim, açıkçası pek ergonomik bulmadım elcikleri.Birde carbon barend siparişi verdim ancak daha elime ulaşmadı.Sizde bu tarz eklemeler yapabilirsiniz.

Ek not: Birde öndeki salcano logosunu söküp atmanızı tavsiye ederim :)

Yaşar bey, bisikletiniz hayırlı olsun. Eğer yapmadıysanız ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz sizden. Salcano nun hala prestij sorunu var, yıkmasına yardımcı olabilirsiniz.

Yorum yapacak olursam, dört dörtlük bir mtb görüyorum karşımda. Selenin burnu havaya bakıyor, zarar verebilir demeyeceğim, zira sürüş yaptığınıza göre acıtmıyor bir yerleri demekki.

İyi günlerde kullanın.

@Raşit S

ayrıntılı bir incelemeyi yarın akşama doğru konuya ekleyeceğim. Resim önceden çekildiği için sele biraz kalkık durumda ama rahatsızlık verdiği için yeniden ayarladım. Teşekkürler...

@halil ibrahim duran

Evet ama benim için aldığım ilk günden beri emektar :)

müstakbel emektarınız

@Raşit S

Salcano fiyat olarak uygun olmakla birlikte, sattığı malın arkasında durmuyor malesef. Geçenlerde fabrikadan city sport 20 nin jantını istedik 1.5 ayda gelmedi ve artık üretim yapmadıklarını söyledikler ki bisiklet 2014 model.Yetkili servis bile illallah etmiş durumda sövüyordu:)

Size ilk arıza çıkaracağı yer orta göbek olacaktır. Eğer ki parçayı guncellemediler ise. Bir tavsiyem de amortisör kılıfı almanız. Dış etkenlerden etkilenen bir maşa benim tecrübe ettiğim kadarıyla.
Birde kilonuz yüksek ise jant telleri kopma yapabiliyor.

@S. Uzun genellikle bu fiyat aralığındaki salcano modellerinin çoğunda göbek problemi var maalesef. Amortisörün dış etkenlerden etkilendiğini bilmiyordum amortisör koruyucu alacağım kısa bir süre içinde. Kilom 70 civarında tellerle ilgili bi problem yaşağacağımı düşünmüyorum...Teşekkürler

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..:) Müstakbel emektarınız..

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...

Geri