Sanırım 26" jant kullandınız. Bu da bisikletin görüntüsünü bozmuş.
28" çemberlerle göbeklerinizi tekrar ördürseniz de bisikleti 700C olarak kullansanız daha güzel olmaz mı acaba?
katılıyorum sana gökhan.. jantlar çok küçük durmuş fakat 28'' olsa arka teker kadroya sürter gibi duruyor.. ama güzelmiş hayırlı olsun.. birde disk frenleri çıkartsanız kontra pedal olsa daha çok br single bisiklete benzemezmiymiş?
inanılmaz bir bisiklet, tek kelimeyle bayıldım.. Ancak bu single olayı kullanım açısından çok da rahat değil. Eğer düz bir şehirde yaşıyorsanız kesinlikle single kullanılmalı. Ancak istanbul gibi bir şehirde bayağı yorucu olur. Anladığım kadarıyla bu bisiklet vitesli olarak da toplanmaya uygun. Benim elimde olsa güzel bir sram sistemle donatırdım bunu. Sanırım ağırlık da en fazla 9kg falan olurdu.. Bir de lastikler cst yerine kojak falan olsa süper olurdu. böylesine alımlı bir bisiklete cst hiç yakıştıramadım doğrusu Ayrıca bildiğim kadarıyla cst nin bu 1.35lik lastikleri kevlar değil ve 600 küsür gr civarı geliyor kojaklar 400 gr. 2 lastikten 200'er gr düştüğünde bisiklet de hemen hemen 7 kiloya kadar düşer