Scudo Sports

Buda benim Salcano'm *City Sport 27*

servet340

Üye
Tepki
8
Bisiklet
Salcano
.https://lh3.googleusercontent.com/-ukRfhgjupIs/UjICJ9hq-gI/AAAAAAAAAWg/afPZ0MTdwVo/w680-h510-no/20130830_082328.jpg
Çocukluğumda oturduğumuz semtin düzensizliğinden korkan ailem, bisiklet alınmasına sıcak bakmazlardı. O yüzden doğru düzgün bisiklet hevesimi alamadım. Artık farklı bir semtte oturuyoruz ve bisiklet alacak paramda olduğuna göre :) biraz araştırma yaptım ve benimi için fiyat ve kullanım olarak uygun old. düşündüğüm ciyt sport 27 yi aldım. İki ay kadar oldu. Şimdiye kadar işten arata kalan zamanlarda ve pazar günleri binebildim yaklaşık 150km gitmim. Çok memlunum. Görenlerde bayılıyor, havalı bi görünüşü var. :)

Scudo
Hayırlı olsun Servet bey, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Ayrıcada pozda çok havalı :)

renk uyumu çok güzelmiş

hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: servet340
Saol. Bende daha ne havalı pozlar var :D Bitane daha yükliyyim.https://lh4.googleusercontent.com/-sPeUwZC_0hc/UjIG00u9rdI/AAAAAAAAAXE/sH9KYuh0HYM/w680-h510-no/20130830_083714.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Hayırlı olsun Pedaldaşım. Saglıklı, kazasız günlerde bol keyif içinde pedallayın.

Kask yok galiba ikinci fotoğrafta. :p

Güle güle kullanın. Hepsiburada'nın kampanyasında çok cazip hale gelmişti. Fiyatına göre çok çok iyi.

Teşekkürler arkadaşlar.
Kask var şimdi de o zaman yoktu evet. O resim sakin bi sahil turundan alınma. Kasksız olmaz tabi :in:

Hayırlı olsun.
İlk fotoğraf dikkatimi çekti, geniş kaldırım ve araba olmayan kaymak gibi asfalt. İstanbul'da bir yer mi neresi?

@Ahmet Ayaz

Evet. Beyikdüzü, iç kesimleri. Asfalt yeni, çevrede yapılanmalar tek tük ama arttıkça (altyapı olduğunu zannetmiyorum) onuda parça pinçik ederler :confused: Pazar günü, saat bayağı erken.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
iyi günlerde kullanın güzel makine... fotolar dehşet bu arada :)

• Beğen
Bisikletiniz güzel Servet bey. Renkleri albeni diyor. Allah (c.c) kazasız binmek nasip etsin.

• Beğen
@Buğra Kaan Teşekkürler Buğra bey, alttaki fotoğrafı telefonu taşa dayıyıp rasgele çektim, güzel bir poz çıktı ortaya :)
@Mehmet Varol Özbek Teşekkürler Mehmet bey
@Sehzade43 Allah (c.c) razı olsun. Teşekkürler sahzde43 bey

merhaba, benim bisikletin abisi :) güle güle kullanın. Gerçekten çok kaliteli bisikletler bunlar...

Geri