Scudo Sports

Buda Benim Option'ım

Furkan Gür

Daimi Üye
Tepki
126
Arkadaşlar salcano kadromu satıp birkaç parça değişikliği ve yeni kadromun ardından sizlere Mirraco Option Custom Bmx'imi sunmak istedim umarım beğenirsiniz.Üzerinde birkaç parça değişikliği gerekiyor buyrun foğoraflar:
(link)
(link)
(link)
(link)

HOLY GUN'S TEAM:in:
Teşekkürler HKK BMX TEAM

Scudo
Hayırlı olsun Furkanım.İyi günlerde binmen dileğiyle şimdiden kolay gelsin.

Hayırlı olsun Furkancım. Sen de hayalindeki bisiklete kavuştun :). Kazasız belasız diyorum, az zamanda çok ilerledin kardeşim Bmx'e devam :D.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Gür
@Uğur Çakırlar

Çok Saol adamın senle hergün street kasmaya devam inşallah daha ilerleyeceğim ama uzun süre tek hareket üzerinde çalışacağım geliştireceğim yorumun içinde ayrıca teşekkürler.:in:

• Beğen
Tepkiler: Uğur Çakırlar
Furkan çok güzel bir bmx topladın kardeşim, birkaç eksiği var ama sen o bmxi çok iyi toplayacağına inanıyorum.:in: Ha bu arada renk de hiç akla gelmeyecek bir renk.:D:DHayırlı olsun tekrardan kardeşim kendine yakışan bir bmx topladın inşallah hareketlerinde bmx in kadar güzel olur.:cool:

• Beğen
Tepkiler: Furkan Gür
bendede option '09 var ama bu hali cok güzel olmuş kazasız belasız sürüşler flatland denge street cesaret ister :D

@poytatu

Teşekkürler Tufan Toplamada bana yardımcı olacağına inanıyorum ayrıca ordaki arkadaşlarda geliştirmeme yardımcı olacaklardır.Tekirdağ Holy Gun's Team den Selamlar

• Beğen
Tepkiler: poytatu
Geri