En azından bianchi nin diğer modellerinden iyidir biraz daha kendini göstermiş bi bisiklet bence onu gariban bisikleti zannetme paran biriktikçe kadro vb parçalar alırsın süper bi bisiklet olur işte sana
bak ne güzel sen bu yaşta bisiklete kavuşmussun.biz daha yeni almaya çalışıyoruz bu yaşta(49 girecegim) senin yaşında bırak böyle güzel bisikleti kiralık dahi binemedik.ŞÜKRET
aslında kadro nun orta bolumundekı koyu grı kısım yoktu ben oraya bı cıkartma yapıstırdım sonra o cıkartmayıda halıyle cıkaramadım o yuzden bı arkadasım bana tabelacılardakı bantlardan onerdı bende onu kullandım ama aramızda kalsın haa
sonuçta bi bisiklet oda tabiki senin içindeki bu bisiklet sevdasına göre sen daha iyisini hakediyorsun ve gerçekten sevdalıysan seevdiğine kavuşaçağından eminim yalnız sabırlı olmanı tavsiye ederim iyi sürüşler canım
bende aynı senin gibiydim sadece sabır gerekli bir eşy eğer ilerisini düşünüyorsan şuan ben de çok iyi durumda değilim ama sabrediyorum ve istediğim şeyide yapacağıma inanıyorum bunun nedeniyle sana sabretmeni ve de azim öneriyorum