Scudo Sports

Buda benim evlat :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@kerem sezgin

Öncelikle değerli yorumuna teşekkür ederim ; Yatırımı yapacağım evet kendimizi ayarladık parçacıyla görüştük değiştireceğimiz malzemeleri de ayarladık. Tek geriye kalan şey sipariş, yenileyince zaten yeni fotoğraflarıyla paylaşacağım burada. Biraz ağır bisiklet doğru diyorsunuz, benim öyle bir derdim yok şükür :) Binamızda sığınak adı altında kocaman bir depo var 1 kat aşşağıda indirip kaldırması 10 saniye kadar bir zaman alıyor. Tekrar teşekkürler.

Scudo
valla ağır mağır ama ben farkettim üstünde en çok gezdiğiniz en çok vakit geçirdiğiniz bisikletin size verdiği tadı lance armstrongun bisikleti vermez :D bence yatırımı hakediyo eğer 4. katta oturmasaydık şu an bende de o bisikletten vardı diyebilirim ama 4. katta oturduğumuzdan salcano xrs 300 aldık tek elle kaldırıp çıkarıyom 2 dk da ama indirmesi biraz zor apartman bisiklet kaynıyo ve koridorlar çok dar çünkü yılan dansı yapıyom inerken :D ama bu da bana çalınma ihtimaline karşı + bir güvence

• Beğen
Tepkiler: mertceo
@strongyucel

Geliştirmeye çalıştım ama çok çalışmak lazım. :) Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

@kerem sezgin

Evet üstünde sabah akşam gezdiğim oluyor. Sağlam bisiklet ama bugün beni çok üzdü. Arka fren attı birden Allah kaza vermedi biraz sağ tarafa yattım sürterek durdurdum. Evimede yakın bölgedeydim hemen çektim depoya ayar çekmeye çalıştım ama fren sıkacağından atmış kablo artık gerçekten bir bakımı hak etti. Sizin durumunuz da çok iyiymiş, ayrıca apartmanda bisiklet kaynaması da çok güzel arada çıkar turlarsınız benim öyle bir şansım yok tek başıma beyoğlu sokaklarında gezip dolaşıyorum. :)

bizde de bisikletler yıllardır sabit duruyo aralarında tek oynayan benim bisikletim bi de ufacık bi çocuk var onun bisikleti başka yok yani bende tek turluyorum gerçi tek olmayı daha çok seviyorum ben arkadaşlar benle yarışa girip yenilip sonra da o bisiklet bende olsa senin ... diyolar :D yani tek başına çıkmak en iyisi ve trafiğin olmadığı yerler favorim çünkü malum arabalar kamyonlar bisikletleri görmüyor minibüs sollamak favorim :D bu zamana kadar milyonlarca at arabası ve onlarca minibüsü geçtim :D

@kerem sezgin

Teşekkürler, sizin bisiklet fotoğrafınız varsa özelden ulaştırın bakayım merak ettim de. :)

bu arada şöyle bişey söyleyeyim bizim burda minibüsler 40 km yi geçmezler hiç şahit olmadım yani minibüse bindiğim zamanda hep ibreye bakarım 20-30 arası bazen çok hızlanıyo 40 oluyo :D o yüzden geçebiliyorum yoksa yarışçı fln değilim

Bisikletin güzel kardeşim. bugüne kadar güzel güzel sürmüşsün umarım bundan sonrada güzel güzel sürersin. şunu idrak edemeyenler var. evet bu bisiklet profesyonel yol-dağ bisikleti değil. zaten bisiklet sahibi arkadaşımızda bunu iddia etmemiş. amatör gezmelik ideal bir bisiklet. herkesin bisikleti kendisine göre en güzelidir. hele arkadaş gibi ona önem verip tekrar toplamaya niyetleniyorsa.

kardeşim bisikletine iyi davran. onu yenilerken güzel kaliteli parçalarla yenile. yani ona önem verdiğini hissettir:)
benim şahsi görüşüm ortadan amortisörlü bisikletleri oldum olası sevmemişimidr. ortaya içe gömülüyorlar yollarda da sürüş performansını etkiliyorlar. ön çatalda bile amortisör sevmiyorum::) bu benim genel düşüncem bisikletinle alakalı değil.

bol kazasız belasız pedallar;)

@Ahsen Okyay

Öncelikle çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Parçaları toptancı toptan fiyatına veren yerden alıyorum. Parça kaliteleri nasıl desem yalan olur inan. Gözümle görmediğim için ürünü sipariş verip yollayacağım firma adını vermiyeyim şimdi reklam olur. :) Ama önem verdiğimi hissediyordur umarım dün beni üzdü fren patladı birden ürküttü beni evladım. :) Ortadan amortisör de problem yok bence gayet rahat zıplatması rahat ön amortisör için bir şey diyemem o da bisikletin lastik konusunda sıkıntı yaratmıyor sanırım. :)

Allah razı olsun sizlere de aynı dileklerimle...

Evladınızla bir ömür mutluluklar dilerim :)

@M.Ozkul

Çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun sizlerede bir ömür mutluluklar dilerim.. :) Hayırlı pedallamalar.

Günceliz arkadaşlar 55' TL lik bakım yaptırdım.

Yeni resimlerini görmek isteyenler var mı acaba? :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri