Scudo Sports

Buda benim canavar kron xc 250 :)

Scudo
hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın..

tesekkurler oguzhan abı :D kafayı yıyodum bısıklet bısıklet v.s ozellıkle bu yıl neyse umıt bısıklet aldım ıh ıhhh begenmedım asfaltla kardes oluyodu yollarda :D xc250 cokda pahalı deılde umıtı sattım bunu aldım ıyıde yaptım valla

hayırlı olsun, kazasız belasız pedallarsınız inşallah :)

bence de ümiti değiştirmekle iyi yapmışsın..

hayırlı olsun bu xc 250 leri hala çözemedim, 2013 diyen vardı ama şimdiden de 2013 ıkmaz, özel üretim desen o da değil efor bisikletin sitesinde bu renkler yok, bu kadro tasarımını bilen varmı?

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :)

sanırım aldıgım bu model 2013 :Dyenı serı gozukuyo renklerı felam artı olarak arka teker alumunyum baglantı demırınıde degıstırmısler sekıl olarak

sanırım aldıgım bu model 2013 :Dyenı serı gozukuyo renklerı felam artı olarak arka teker alumunyum baglantı demırınıde degıstırmısler sekıl olarak artı tam hatırlaımyom race system dıye bı teknolojı kullanmıslar

bende kırmızı var istersen değişebiliriz :d şaka bir yana tasarımı çok güzel olmuş mavi ve beyaz uyumu mükemmel

ıste en son halı arka fren ayakları degıstı shımano acera aldım (xc250 kullananlar kesınlıkle degıstırmelı logan frenler berabat)artı lastıklerı 1.75

http://img421.yukle.tc/images/5260Fotograf0007.jpg

Güzel bir bisiklet Allah c.c kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah...

2012 Model güzel bi bisiklet :) xc 750 HD almayı düşünüyorum bende ama buna benzer rengi yok :/

Geri