Scudo Sports

Buda Benim BisikLetin farları =)

fazla gereksiz bence yaw:) 4 teker aracların suruculerı hiç iyi yorumlar yapmayabilir :D

Scudo
@Mehmet Batuhan Tunçel

Sevgili Mehmet Batuhan Tunçel.. güle güle binin allah kaza bela vermesin inşallah.. ama araç ve yayalardan saygı beklerken onlara saygı duymamak işimizi dahada zorlaştırmazmı ? zaten bisikletlilere karşı ciddi bir ön yargı mevcut ülkemizde... yanlış anlamayın ama yukarıda belirttiğiniz fosforlu kıyafetler karşı tarafa zarar vermeden bizler için maksimum koruma sağlıyo.. lütfen bu kadar arkadaşınızız samimi yorumlarını birkez daha düşünün..

Tolgayalcin arkadaşımın dediği gibi 11 kişiye hediye verseniz size edilecek dua ile trafikte fazlasıyla korunursunuz zaten :)

saygılar...

• Beğen
Tepkiler: oguzhan aslan
Gezenbilir üyelerinin Jiplerine dönmüş xD Bende yapmayı istiyorum ama gece ormana çıkabilmek için xD Bu cidden Disko olmş hocam xD

amortisör'e taktığın farların marka ve modelini merak ettim, arıyorum ama o kalınlıktaki yere bağlama aparatı olan far bulamadım henüz.

aydınlatanız gerçekten çok güzel gece sürüşlerimde arabalara yapmak istediğim olay....:D

ralliye mi katılıyorsun yavvv...? :))

bence yapma kardes qecen yazlıkda tam dönemec vardı bir anda böyle ısık gördüm gözümü kapattm ve 2 miz carpısdık bana birşey olmadı farları cok olan arkadas hastanelik oldu

hocam bencede ya azalt yada hepsini yakma böle grup gezilerinde gece sürüşlerinde bence iyiy olur ama başka türlü sanmıyorum başkalrına zararı dokunabilir

Geri